Η απάντηση του εκτελεστή του Μακρή… που πάγωσε τους αστυνομικούς: “Για ποιον μήνα λέτε;”

Όταν είχαν προσαγάγει τον επαγγελματία εκτελεστή στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τον ρώτησαν τι σχέση έχει με την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, για να λάβουν την απάντηση: «ποιοι είσαστε εσείς που ρωτάτε;«.

Όταν του εξήγησαν πως έχουν στοιχεία σε βάρος του για το συγκεκριμένο «συμβόλαιο θανάτου» με απορία τους ρώτησε: «…για ποιο μήνα μιλάτε;«. Όταν πλέον του εξέθεσαν τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, ο Βούλγαρος πιστολέρο με το παγωμένο βλέμμα έκλεισε το στόμα του και δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση. Η μόνη φράση που είπε: «…θέλω δικηγόρο«.

Όμως η φράση του «για ποιο μήνα μιλάτε» έκανε μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς και κυρίως προκάλεσε συνειρμούς, αλλά και ερωτήματαΓιατί ο εκτελεστής ρώτησε μήνα;

Ερχόταν συχνά στην Ελλάδα; Έχει κάνει κι άλλες δολοφονίες και μάλιστα ανθρώπων της νύχτας, λόγω του εξελισσόμενου αιματηρού πολέμου που ξέσπασε τα τελευταία δυο χρόνια στις μεγάλες συμμορίες της Αθήνας;

Πλέον οι πολύπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, εκτιμούν πως ο Βούλγαρος εκτελεστής είναι δυνατόν να έχει «τελειώσει» κι άλλα «συμβόλαια θανάτου» στην Ελλάδα και μάλιστα μέσαστο 2018, καθώς είναι η χρονιά που κορυφώνεται ο πόλεμος των Ελλήνων «νονών» της νύχτας και οι συμμορίες εκατέρωθεν μισθώνουν επαγγελματίες πιστολέρο, προκειμένου να βγάλουν από τη μέση τους αντιπάλους τους.

Εάν ο Βούλγαρος με το παγωμένο βλέμμα είχε έλθει στην Ελλάδα μόνο για την δολοφονία Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, γιατί ρώτησε τους Αστυνομικούς για πιο μήνα μιλούν; Έχει χάσει το λογαριασμό μήπως, λόγω των απανωτών «συμβολαίων θανάτου» που εκτέλεσε εκμεταλλευόμενος τον αιματηρό εμφύλιο που ξέσπασε στις συμμορίες της νύχτας στην Αθήνα; είναι το ερώτημα που θέτουν οι αστυνομικοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Γέννησε η Τζένη Θεωνά. Η φωτογραφία του Αναστασιάδη με τον γιό τους

Το τρολάρισμα της Στάη έφερε και πάλι 20άρια στον Μουτσινά…