Γατάκια. Ο Κοκλώνης απέναντι στα Δελτία ειδήσεων… τριπλασίασε την ισχνή πάσα που πήρε…

Γατάκια; Σε όλους εσάς μιλάω που έχετε το μοναδικό προνόμιο… όπου ακουμπάτε να βρωμάτε.

Σε όλους εσάς που κρίνετε τον Κοκλώνη… ώς επιχειρηματία-λές και δεν πρόσφερε εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε περίοδο κρίσης-και τον “τσουβαλιάζετε” με την ίδια ευκολία που τρώτε “τις σοκολάτες” απο τους ανταγωνιστές του.

Σε όλους εσάς που δεν μπορείτε να πληρώνετε την παραγωγή σας… όπως κάνει ο Κοκλώνης και να κλείνετε συμβόλαια για να αμείβεστε απο τις εμπορικές συμφωνίες… γιατί έχετε μόνο άποψη…κωλοτρυπίδα…και δανεικό υπολογιστή με βρώμικο πληκτρολόγιο.

Σε όλους εσάς που τον πλησιάζετε για να πάρετε κάτι… και όταν βλέπετε ότι δεν δίνει τίποτε παραπάνω απο αυτό που προσφέρει στην τηλεόραση τον κράζετε… μπάς και τον σύρετε σε κουβέντες που εσείς ορίζετε. ΝΟΤ.

Σε όλους εσάς μέσα στο ΟΡΕΝ που δεν τον θέλετε και προσπαθείτε να τον “φάτε” για να προωθήσετε ανθρώπους της ατζέντας σας.

Ο Κοκλώνης επέλεξε να φύγει απο έναν μεγάλο σταθμό που τον ήθελε τον Αντ1 για να πάει σε ένα μικρότερο κανάλι τιμώντας την σχέση του με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια του.

Και ότι κάνει… δεν το κάνει για τα νούμερα… Ούτε επειδή είναι νούμερο. Αλλά γιατί υποσχέθηκε να βάλει πλάτη στην προσπάθεια που κάνει η οικογένεια Σαββίδη στα μίντια.

Και το πράττει. Με την μαγκιά του και τα λεφτά του.

Και ξέρετε κάτι; Ο κόσμος σιγά σιγά τον πιστεύει και χτίζει απο το 0 την καριέρα του.

 

Χθές απέναντι στα δελτία ειδήσεων της Κυριακής-που όσοι κάνουμε τηλεόραση γνωρίζουμε την σημαντικότητα τους- πήρε πάσα 2% και το έκανε 8%.

Αν αυτό δεν είναι μαγκιά σε έναν σταθμό που είχε μέσο όρο χθές 7% τι είναι;

Δείτε τα νούμερα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η απόλυτη ασέβεια στον ΠΑΟΚ απο την Αθλητική Κυριακή. Καμία προετοιμασία και κακή εικόνα

Η αλήθεια για τον serial killer της Κύπρου. Έρευνες και στην Ελλάδα;