Βόμβα. Η απόφαση που “σκοτώνει” κορυφαίο τραγουδιστή.”Είσαι ψεύτης και πληρώνεις 120.000 ευρώ”

Πρόκειται για ενα δικόγραφο που κάποιοι προσπάθησαν να κρύψουν. Μια πρωτόδικη απόφαση που αφορά σε κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος εδώ και χρόνια προσπαθεί να αποφύγει τον έλεγχο των αρμόδιων διωκτικών αρχών, δεν πληρώνει φόρους και χρησιμοποιεί αχυρανθρώπους κοινώς “μπροστινούς” για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του.

Δυστυχώς για τον ίδιο με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στις 27 Μαρτίου (αριθμός απόφασης 3627/2019) όλα βγήκαν στη φόρα.

Το δίκτυο των ψευδομαρτύρων του, ο τρόπος που χρησιμοποιούσε ανθρώπους για να εξασφαλίζει “μαύρο χρήμα” και κυρίως η απέλπιδα προσπάθεια του, να μην “χαλάσει” την τέλεια εικόνα του ώς τραγουδιστής.

Οι δικαστές ήταν καταπέλτες. Στο σκεπτικό της απόφασης περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια, η ομάδα του, καθώς και οι τρόποι που χρησιμοποιηθηκαν προκειμένου να μην ελεγχθούν απο δημόσιες υπηρεσίες.

Πρόκειται για μια απόφαση που κοινοποιήθηκε στον τραγουδιστή την επομένη της έκδοσης της και του δίνει την δυνατότητα να την εφεσιβάλλει.

Ωστόσο δεν παύει να είναι η αρχή του δικού του “Ρουβίκωνα” μιας και οι πληροφορίες απο την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως εκρεμμούν ακόμη 60 τουλάχιστον υποθέσεις… αγωγών και μηνύσεων που θα περάσουν τις πόρτες των δικαστηρίων το επόμενο διάστημα. Και δεν αναφέρομαι στο 2022 αλλά πολύ σύντομα…

Στην τελευταία σελίδα της απόφασης ο τραγουδιστής καλείται να καταβάλλει το ποσό των 119,091,45 χιλιάδων ευρώ στον ενάγοντα. Ποιος είναι ο ενάγοντας; Ένας εκ των “μπροστινών”.

Έρχονται κι άλλα… σε λίγη ώρα… Μείνετε εδώ…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στην Ελλάδα η περσινή νικήτρια της Eurovision; (Εικόνα)

Συγκινητικά μαθήματα ζωής από τον 24χρονο Αντρέα. Έκανε το πρόβλημα του…