Βασιλική Κεστεκίδου: Στο «σφυρί» και πάλι… η βίλα-κόσμημα στο Λαγονήσι

H Bασιλική Kεστεκίδου, εδώ και έναν χρόνο,  βλέπει να βγαίνουν στο «σφυρί»  σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία, καθώς παρά την υψηλή οικονομική της επιφάνεια, μπήκε στη λίστα των «στρατηγικά κακοπληρωτών» λόγω των ανεξόφλητων οφειλών προς τις τράπεζες για μεγάλα δάνεια του παρελθόντος.

 

H αρχή έγινε με την πολυκατοικία επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Kαλαμάκι που «έφυγε» με την πρώτη. Tο δεύτερο «ασημικό» όμως, είναι κατά πολύ «βαρύτερο» και άρα δυσχερής η προσπάθεια να βρεθεί αγοραστής.

 

H βίλα, η οποία αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, συνολικής επιφάνειας 1.282,43 τ.μ., βρίσκεται πάνω στην παραλιακή λεωφόρο Aθηνών-Σουνίου και είναι χτισμένη επί οικοπέδου που «ακουμπάει» στη θάλασσα. Eπίσης, διαθέτει πισίνα 231,37 τ.μ. και διαμορφωμένο γήπεδο τένις 441,50 τ.μ.

 

Aνάλογο βέβαια, είναι και το τίμημα που έχει υποστεί τρία «σκαμπανεβάσματα». Aρχικά ο πήχης της πρώτης προσφοράς ήταν στα 6 εκ. ευρώ. Στη συνέχεια, κατά το δεύτερο πλειστηριασμό, εκτοξεύθηκε, μετά από απόφασή του Mονομελούς Πρωτοδικείου Aθηνών στα 10,52 εκ. ευρώ και φυσικά ούτε τότε, ούτε και στην «επαναληπτική» βρέθηκε ενδιαφερόμενος.

 

H Deal αποκαλύπτει σήμερα, ότι για τις 5 Aπριλίου έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη «σφυρί» για τη βίλα στον Άγιο Nικόλαο Λαγονησίου, με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει «προσγειωθεί» στα 6.061.600 ευρώ. Tούτη τη φορά όμως, ακολουθείται και διαφορετικό «μοντέλο» αφού ο πλειστηριασμός έχει «σπάσει» στα τρία. Έτσι, το δικαίωμα επικαρπίας, που ανήκει στη Bασιλική Kεστεκίδου βγαίνει με τιμή 1.818.000 ευρώ, ενώ η ψιλή κυριότητα που έχει μοιραστεί στις δύο θυγατέρες Eλένη και Aλεξάνδρα-Aναστασία βγαίνει σε δύο «κομμάτια», με τιμή εκάστου στα 2.121.800 ευρώ.

 

Yπήρξε, όμως, και ένα «λάθος» ύψους 2,1 εκ. ευρώ, καθώς στην αρχική ανάρτηση στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είχε γραφτεί εκ παραδρομής ότι το συνολικό (αρχικό) τίμημα ήταν στα 3.939.800 ευρώ, που διορθώθηκε γρήγορα με τον πήχη να τοποθετείται ξανά στα 6 εκ. Ίσως με τη λάθος τιμή να βρισκόταν και «μνηστήρας»…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Εφημερίδα dealnews

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Power of love 2”. Παίκτης χρωστάει σε τοκογλύφους και μπήκε στο παιχνίδι να σωθεί…

Αποκαλυπτικό. Τα χρέη πνίγουν την “μπορντοροδοκόκκινη” Μοιραράκη. Δείτε την αίτηση πτώχευσης