Ανατριχιαστικό. Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε νταμάρι στη Μεσσηνία. Είναι της Χριστίνας;

Τα οστά εντόπισε τυχαία κυνηγός το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, σε νταμάρι της περιοχής Λέικα Καλαμάτας και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.  Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα τμήμα κρανίου, θραύσματα οστών και υπολείμματα ρούχων.

Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχε ένα τσαντάκι μέσης, ένα δαχτυλίδι, γυναικεία βραχιόλια, ένα ρολόι, δύο τηλεκάρτες, στηθόδεσμος, καλσόν, κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας, ένα πανωφόρι και ένα μπουφάν.

Εξετάζονται περιπτώσεις δηλωμένων εξαφανίσεων συμπεριλαμβανομένης και της Χριστίνας Εξαρχουλέα 57 χρόνων, που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας.

Τα οστά και τα ρούχα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ναυπλίου κ. Νίκο Κωτακίδη σχεδόν το σύνολο των οστών συνθέτουν ανθρώπινο σκελετό. Θα ακολουθήσει ανθρωπολογική εξέταση για να καθοριστεί το φύλο στην ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα οστά λήφθηκε δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να ταυτοποιηθεί με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνιση τους, με προτεραιότητα την περίπτωση της Χριστίνας καθώς ταιριάζει γεωγραφικά.

Για την περίπτωση της Εξαρχουλέα υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Η μία από της αδελφές της κλήθηκε από τις Αρχές να αναγνωρίσει κάποια από τα αντικείμενα, αλλά δεν θυμόταν κανένα από αυτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Φώς στο ΤΟΥΝΕΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Νεκρή Φοιτήτρια στο Αιγάλεω. Ανατροπή. Οι κάμερες ασφαλείας “έδειξαν” το πρόσωπο “κλειδί”.

Ο Λυριτζής και το τελευταίο «ρεπορτάζ» μέσα στον Άγιο Σάββα. Λίγες ώρες μετά “έφυγε”