Πόλεμος στο Facebook. Δημοσιογράφοι κράζουν τον Λυκουρόπουλο…

 

Ξεφτίλισαν κάθε έννοια δημοσιογραφικής μετάδοσης και σύσσωμη η κοινή γνώμη είναι έξαλλη με την ΕΡΤ και τον Γιώργο Λυκουρόπουλο.

 

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες καθώς μέχρι και συνάδελφοι του Λυκουρόπουλου τον χλευάζουν με χυδαιότητα για αυτό που έκανε στην Θεσσαλονίκη είς βάρος της ΑΕΚ.

 

Πριν λίγες μέρες σας γράφαμε για τους οπαδούς του ΑΡΗ που έγιναν πυρ και μανία με τον Λυκουρόπουλο τον τύπο που ανακάλυψαν και πήγαν στην ΕΡΤ και τα διέλυσε όλα στο αθλητικό τμήμα.

 

Ο Λυκουρόπουλος που δεν κάνει μεταδόσεις για να χρυσώσει το χάπι ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να μεταδώσει την ΑΕΚ με τον ΑΡΗ.

 

Δεν έβλεπε τα οφσάιντ, δεν ήξερε τους κανονισμούς, δεν έβλεπε αν ήταν πέναλτι η όχι και τίναξε στον αέρα ένα ματς κατά τα άλλα ήρεμο.Δεν έχουν προηγούμενο η αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα και αυτό κατά σειρά μετά από αυτούς του ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ ,του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Αυτό όμως που δεν έχει προηγούμενο είναι το κράξιμο στον Λυκουρόπουλο ανοιχτά πλέον από τους δημοσιογράφους στα σοσιαλ.

 

Μέχρι τώρα πάντα υπήρχε ένα τακτ ανάμεσα στις σχέσεις συναδέλφων αλλά αυτό που συμβαίνει ανοιχτά πλέον εναντίον του Λυκουρόπουλου στην ΕΡΤ ακόμα και από τους ρεπόρτερ δεν έχει ξαναγίνει.

 

Φυσικά την ευθύνη ολόκληρη αυτής της κατάστασης στην ΕΡΤ φέρει πλέον εξολοκλήρου ο Δρόσος που ηγείται και αφήνει να διαλύεται η δημόσια τηλεόραση και το αθλητικό τμήμα.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός είναι ο Τούρκος «φραγκάς» που έκλεψε την καρδιά της Μπακοδήμου

ΣΟΚ. Νεκρός ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Μπεχράκης