Πλήρης επιβεβαιώση. Τέλος εποχής για τον Βερύκιο στον Alpha. Τα χρεώματα και η επόμενη μέρα

Αποχώρησε χθες από την σύνθεση του Δ.Σ της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε ο Δήμος Βερύκιος που κατείχε την θέση του αντιπροέδρου επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας είχα αποκαλύψει μια εβδομάδα πριν.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha. Αποχώρηση Βερύκιου μέσα στον επόμενο μήνα

Οι εξελίξεις θα τρέξουν πια με πιο γρήγορους ρυθμούς και πάντα στο τιμόνι της εταιρίας τον Δημήτρη Κοντομηνά που παραμένει πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού αν και έχει παραχωρήσει την πλειοψηφία των μετοχών στην εταιρία «Μότορ Οϊλ – Διυστήρια Κορίνθου Α.Ε». Όπως σας είχα γράψει υπήρξε απόλυτη συμφωνία τον βασικών μετόχων για την αποχώρηση Βερύκιου. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον δημοσιογράφο.

Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Αν η αποχώρηση βέβαια οριστικοποιηθεί ο Δήμος θα φύγει με μια πολύ μεγάλη αποζημίωση μιας και είναι ένας από τους αρχαιότερους εργαζόμενους του σταθμού με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας.

Στον Δήμο Βερύκιο μαθαίνω πως χρεώνονται στο παρασκήνιο κόντρες που έκαναν κακό στο προφίλ του σταθμού, παρεμβάσεις υπέρ συγκεκριμένων προσώπων στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και παλαιότερα παρεμβάσεις και στον τομέα της ενημέρωσης που βέβαια κάποιες φορές γιατί πρέπει να τα λέμε κι αυτά υπήρξαν σωτήριες για τον σταθμό.

Θα δούμε λοιπόν μέχρι τον Ιούνιο αν ο πρώην αντιπρόεδρος παραμείνει στις ειδήσεις ως απλός στρατιώτης ή θα επιλέξει την οριστική … αποστρατεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Είσαι απαθής και τραμπαρίφας” Οργή για τον ταξιτζή που άφησε την γυναίκα στο Ελληνικό να πεθάνει

Η Καραβάτου “πάτησε” τη Σκορδά. Στις 10 μονάδες χθές στο δυναμικό κοινό