Οι καταθέσεις των αστυνομικών για το μοντέλο. “Τον ακούσαμε να λέει. Ήθελε να με σκοτώσει”

Δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν σε υπηρεσία ήταν οι πρώτοι που είδαν τον 39χρονο αιμόφυρτο στην αυλή της πολυκατοικίας που διέμενε στη Βούλα.

Τι ακριβώς τους είπε ο 39χρονος άντρας και ποιες οι ενέργειες της 32χρονης καλλονής που κατηγορείται ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι; «Εκείνη τη νύχτα είχα υπηρεσία και έλαβα σήμα να μεταβώ στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στη Βούλα όπου όπως με πληροφόρησαν είχαμε περιστατικό που εμπλέκεται άτομο με ψυχολογικά προβλήματα. Όταν φτάσαμε στο σημείο είδαμε τον άντρα ξαπλωμένο στο έδαφος να αιμορραγεί από τη μύτη και να λέει «πονάω».

Έπειτα είδαμε τη γυναίκα να κατεβαίνει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και αφού μας μίλησε απευθύνθηκε προς τον παθόντα λέγοντάς του: «Τι καραγκιόζης είσαι; Μας βλέπει η γειτονιά».

Εμείς βλέποντας την κατάστασή του καλέσαμε ασθενοφόρο ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Μέσα στο ασθενοφόρο ρωτήσαμε τον άντρα τι είχε συμβεί, αν τον έσπρωξε εκείνη.

Εκείνος μας απάντησε «ναι αυτή με έσπρωξε, θέλει να με σκοτώσει». Όταν έφτασε ο άντρας στο νοσοκομείο, εμείς προσαγάγαμε τη σύντροφό του στο τμήμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανάλυση για τη Νύχτα. Ξυπνήστε. Τα “κουκλάκια” στην πόρτα και οι ντίβες δεν φέρνουν λεφτά.

ΕΚΤΑΚΤΟ. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο…