Κώστας Φαλελάκης: Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Ήταν η πρώτη και μοναδική μου σχέση

https://www.youtube.com/watch?v=TrdQk1Jn1vs

Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε πρώτη φορά μετά τον χαμό του Μηνά Χατζησάββα για τη σχέση τους και τη ζωή μετά τον θάνατο του ηθοποιού. Καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» μίλησε για όλα.

«Το τέλος του Μηνά μας βρήκε στην ίδια παράσταση. Κάναμε πρόβες κάνα 20ημερο. Τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη ήρθε και μου είπε “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”.

Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Power of love: Έφυγε από το ριάλιτι κι ερωτεύτηκε

Θλίψη! Πέθανε Έλληνας ηθοποιός