Όσα κανείς δεν γράφει. Η πρόταση του Σκάϊ, τα “θέλω” του Τούρκου και το διαζύγιο

Αν και οι επίσημες διαπραγματεύσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη η σχέση του Ατζούν Ιλίτζαλι με τον Σκάϊ περνά μεγάλη κρίση. Και οι «παλιοί» της τηλεοπτικής πιάτσας βλέπουν να επαναλαμβάνεται το σκηνικό του Ιουνίου του 2015.

Όταν αιφνιδιαστικά η μητρική εταιρία παραγωγής του «The Voice» πούλησε τα δικαιώματα του προγράμματος για την Ελλάδα στον Τούρκο καναλάρχη και εκείνος απαίτησε από τον ΑΝΤ1 για να συνεχιστεί το talent show να πάρει και το «Survivor».

Ο ΑΝΤ1 αρνήθηκε, τα τηλεοπτικά δικαιώματα πέρασαν στο Star, έγινε ο πρώτος τηλεοπτικος διαγωνισμός αδειών που ακυρώθηκε όμως τότε το Star είχε μείνει εκτός και έτσι ο Τούρκος με ένα μεγαλειώδες τούρκικο παζάρι ανάμεσα στο τότε “κανάλι Οne” του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε πάρει άδεια και τον Σκάϊ του Γιάννη Αλαφούζου πούλησε τα δικαιώματα στον δεύτερο.

Τώρα τα στελέχη του Σκάϊ στις συζητήσεις που θα ξεκινησουν το Πάσχα – και έχουν ήδη στείλει τα πρώτα μηνύματα – θελουν για την επόμενη χρονιά μόνο το «The Voice» ίσως και το «My style Rocks» υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Όμως ο Τούρκος καναλάρχης είναι ανένδοτος και θέλει να πουλήσει όλο το πακέτο των ριάλιτι μαζί έχοντας φυσικά στην παραγωγή ο ίδιος τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Έτσι όλο και πληθαίνουν οι φήμες που λένε πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν το καλοκαίρι σε διαζύγιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τηλεθέαση. Η τραγωδία του Panorama και τα “αποτρεπτικά κοντινά”

Τηλεθέαση. Μονοψήφια για το Survivor στην “καρδιά” του ριάλιτι. Οι σφαλιάρες του Master Chef