Ραγίζει καρδιές Έλληνας ηθοποιός! «Έχασα ένα από τα τρίδυμα παιδιά μου»

Πρόκειται για έναν ηθοποιό και σεναριογράφο, ο οποίος έγραψε αρκετές επιτυχημένες σειρές. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε κωμική σειρά του Αντ1. Ωστόσο, στο παρελθόν βίωσε δύσκολες στιγμές, αφού έχασε ένα από τα τρίδυμα παιδιά του. Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό σε γνωστό περιοδικό και ομολογουμένως ραγίζει καρδιές.
Εάν ήταν λίγο σοκ όταν συνειδητοποίησες πως θα γίνεις ξανά μπαμπάς ποια ήταν η αντίδραση σου όταν έμαθες πως ήταν δίδυμα;
“(Γέλια) Ήρθαμε Κύπρο και πήγε στον γιατρό μόνη της η Στυλιάνα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι καλύτερα να μιλήσω με τον ίδιο. Εκείνος μου είπε δεν είναι ένα, είναι τρία! Του απάντησα πως με κοροϊδεύει και μου είπε πως είναι η αλήθεια. Ήξερα πως θα μπορούσε να ήταν δυο επειδή υπήρχε ένα ιστορικό στην οικογένεια αλλά τρία δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ. Έπαθα μεγάλο σοκ. Σιγά σιγά ανακαλύψαμε και το πρόβλημα των τριών παιδιών που ήταν στον ίδιο σάκο και στον ίδιο πλακούντα και την μεγάλη επικινδυνότητα που υπήρχε”.
Και εκεί ξεκινά μια παράξενη εγκυμοσύνη…
“Ξεκίνησαν τα άγχη και τα προβλήματα. Κάθε μέρα δεχόμασταν πληροφορίες που ήταν όλο και πιο επικίνδυνες.Ήταν μια εγκυμοσύνη στις 200.000 ανα τον κόσμο που θα μπορούσε να συμβεί αυτό.  Ευτυχώς βρήκαμε τον δρόμο μας τον δόκτωρ Κύπρο Νικολαιδη που διαπρέπει στην Αγγλία όπου κάναμε μια επέμβαση που πέτυχε και σώθηκαν τα δυο παιδιά, τα οποία σήμερα υγιέστατα.”
Πως ήταν η δική σου αντιμετώπιση και ψυχολογία σε όλη αυτή την κατάσταση; Πόσο έυκολο ήταν να το διαχειριστείς ακούγοντας τόσο άσχημες πληροφορίες και έχοντας υπόψιν πως πρέπει να στηρίξεις και την Στυλιάνα;
“Εγώ έδειχνα πως ήμουν ψύχραιμος αλλά τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έπρεπε όμως, κυρίως για την Στυλιάνα, να φαινόμουν ψύχραιμος για να είναι και εκείνη καλά, αλλά φοβόμουν πάρα πολύ. Ο κος Νικολαίδης ήταν απόλυτα ψύχραιμος και σίγουρος για όλο αυτό και αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη. Μου είπε να μπώ στο αεροπλάνο και να πάω αμέσως στην Αγγλία”.
Ο λόγος για τον Λώρη Λοϊζίδη, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! Κύπρου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πόσο κίτς. Αυτός ο παρουσιαστής χρειάζεται στυλίστα… χθες!

Στο μνημόσυνο του Παντελίδη. Ο βουβός πόνος της Αθηνάς και η οργή…