Ο δασκαλεμένος ιχθυοπώλης της ίντριγκας. Όσο “μουγκός” ήταν στις εκπομπές τόσο μιλάει στο «Survivor».

Και φυσικά ο Βασίλης Σίμος μιλάει με αόρατο … υποβολέα. Καθώς τόσο στην καλοκαιρινή εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» που ήταν πανελίστας όσο και για ένα μικρό διάστημα στα «Αποκαλυπτικά» όταν τον λυπήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και μετά από πολλά παρακάλια (του ίδιου του μαϊντανού και άλλων) αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία εντάσσοντάς τον στο πάνελ της εκπομπής του καθόταν βουβός.

 

Τώρα ο παίκτης που δηλώνει «Ιχθυοπώλης» και αποφεύγει οποιαδήποτε αναφορά στο τηλεοπτικό του παρελθόν (βέβαια  στο Instagram δηλώνει ψαράς, μοντέλο και παρουσιαστής, ταυτόχρονα) έχει ξεσπαθώσει.

Προφανώς τον δασκάλεψε ο φίλος του Γιάννης Σπαλιάρας, προφανώς του έχουν δοθεί οδηγίες και από την παραγωγή μήπως και σηκωθούν τα ψόφια νούμερα.

Άλλωστε ήταν και ο πρωταγωνιστής του σικέ καυγά με τον Τούρκο παίκτη που ανέβασε για μία μέρα τα ποσοστά.

«Εμείς ήμασταν επί μισή ώρα με τα χέρια ψηλά, καρφώναμε καρφιά, φέρναμε ξύλα, οι κοπέλες καθάριζαν καρύδες και ο Βασίλης δεν έκανε ακριβώς τίποτα», είπε ο Βασίλης Σίμος στο χθεσινό «Survivor» για τον νέο συμπαίκτη του Βασίλη Βασιλικό θέλοντας να κάνει κλίκα, να δείξει ότι έχει αρχηγικές τάσεις και να δημιουργεί εντάσεις.

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον όταν θα τελειώσει το ριάλιτι;

Ότι έκανε πριν την βουβαμάρα στις εκπομπές.

Θα παίρνει πόζες με το βρακί ή και τον κ…ο έξω στο Instagram.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τηλεθέαση. Η Μελέτη και η καθαρίστρια “πάτησαν” τον Κανάκη…

Τηλεθέαση. Μάχη το μεσημέρι. Η πρωτιά η Ζήνα και η επικίνδυνη άνοδος της Στεφανίδου