Ξέσπασε νεαρή παρουσιάστρια για τα κιλά της εγκυμοσύνης και… 

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της η νεαρή παρουσιάστρια, αφού πριν από περίπου τρεις μήνες καλωσόρισε στο κόσμο, τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της.
Η σιλουέτα της, μετά την γέννηση του γιού της, επανήλθε πολύ γρήγορα και όπως αντιλαμβάνεστε αυτό έγινε θέμα.
Ωστόσο,  ξέσπασε η νεαρή μοντελο-παρουσιάστρια, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο ντε τε.
“Δεν υπάρχει μυστικό. Δεν έκανα τίποτα για να το πετύχω. Λίγες μέρες μετά τη γέννα άρχισε να επανέρχεται η κοιλιά στη θέση της. Δεν θέλω να περάσω το μήνυμα πως έκανα κάποια διατροφή ή γυμναστική για να το πετύχω. Θα ήταν ψέμα και θα έβαζε πολλές γυναίκες στη διαδικασία μετά τη γέννα να σκέφτονται τι θα φάνε και πότε θα γυμναστούν. Ο θηλασμός απαιτεί πολλές έξτρα θερμίδες ημερησίως και είναι η χειρότερη περίοδος να αρχίσεις να στερείσαι φαγητό. Είναι σημαντικό επίσης να σταματήσουμε να βάζουμε χρονοδιαγράμματα στους εαυτούς μας. Εάν επανέλθει στις 10 ημέρες ή στο εξάμηνο, ας είναι. Δεν είναι διαγωνισμός. Όταν έγινε όλο αυτό το θέμα με τη γρήγορη επαναφορά μου, ένιωθα ενοχικά. Δεν θεωρώ σωστό όλο αυτό που γίνεται μετά τη γέννα. Η επαναφορά του σώματος είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα, αλλά όταν γίνεται τόσος χαμός με τις περιπτώσεις που λόγω μεταβολισμού έρχεται νωρίτερα, προστίθεται άγχος στο να επανέλθουν νωρίς και δεν χαίρονται το μωρό τους”, είπε χαρακτηριστικά η Άντρεα Κυριάκου στο περιοδικό Must.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Έλενα Παπαβασιλείου: “Έπεσα με το κεφάλι. Φοβήθηκα. Είμαι τυχερή που ζώ”

Συγκινητικό! Ο Γιώργος έκανε πρόταση γάμου στην καλή του μέσα σε… (Βίντεο)