Η τραγωδία του αθλητικού της ΕΡΤ. Άλλα λέει ο παρουσιαστής και άλλα…

https://www.youtube.com/watch?v=K4ar3fepLBc&feature=youtu.be

Απίστευτο, στα αθλητικά της ΕΡΤ δεν πετυχαίνουν ούτε τα αποτελέσματα των αγώνων. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ με την διάλυση που έχει υποστεί το μαγαζί.

Ποτέ ξανά στην ιστορία της η δημόσια τηλεόραση δεν έχει ζήσει τέτοια κατάντια,με πρωτεργάτη τον διευθυντή Λυκουρόπουλο και όλα τα φυντάνια που ακολουθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ούτε βαλσαμωμένο πουλί δεν πετυχαίνουν πλέον και η κατάσταση είναι τραγική έως λυπηρή καθώς πληρώνει ο κόσμος λεφτά. Η νέα γκάφα ήρθε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 όπου ο παρουσιαστής δεν πέτυχε ούτε το αποτέλεσμα του αγώνα του κυπέλλου Αγγλίας και έλεγε ότι η Τσέλσι προκρίθηκε επι της Μάντσεστερ Γιουνάιντεν ενώ έγινε το αντίθετο.

Απίστευτο και όμως αληθινό,όπως ακούμε στο βίντεο και όπως συνέβη και στην πραγματικότητα οι άνθρωποι κάνουν λάθος μέχρι και τα αποτελέσματα των αγώνων. Είναι τραγικό γιατί είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και η κατρακύλα είναι πρωτοφανής για τον δημόσιο φορέα. Δείτε το βίντεο όπου ο παρουσιαστής λέει άλλα αντί άλλων και στο βίντεο ακούμε άλλα.

Ακόμα και η κάρτα που έβγαλαν είναι λάθος,δείγμα ότι δεν έγινε τυχαία η γκάφα αλλά πράγματι είχε πιστέψει ο τύπος που παρουσίαζε και όσοι ετοίμαζαν τα θέματα ότι η Τσέλσι είχε κερδίσει και όχι η Μάντσεστερ όπως έγινε. Προφανώς και δεν ενδιαφέρθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι ποτέ να μάθουν ή δεν ενημερώθηκαν ποτέ πριν βγουν στον αέρα με αποτέλεσμα να λένε αρλούμπες. Μια ακόμη επιτυχία της αθλητικής διεύθυνσης της ΕΡΤ. Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συγκλονίζει ο πατέρας της Λειβαδάρη: Έπαθε ανακοπή, της έκαναν μαλάξεις αλλά δεν επανήλθε

Power of love παρασκήνιο: Το ζευγάρωμα της Άννας για να ανέβει η τηλεθέαση