Βιασμός 19χρονης στη Ρόδο. Ο Αθίγγανος τα έχει “τετρακόσια”. Παραμένει στη φυλακή

Ακαρπη παρήλθε χθες η προθεσμία για την υποβολή προσφυγής για την ακύρωση, άλλως μεταρρύθμιση, της διάταξης προσωρινής του κράτησης, που σκόπευε να υποβάλει αρμοδίως στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο 23χρονος αθίγγανος, που κατηγορείται για βιασμό από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό, κατηγορούμενο και για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο.
Ο 23χρονος, που έχει μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Γρεβενών είχε υποβληθεί, σε ικανοποίηση αιτήματός του σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ότι έχει αναπηρία άνω του 67% και ως εκ τούτου είναι ανευ αντικειμένου η οιαδήποτε προσπάθειά του για την υπαγωγή του στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 23χρονος κρίθηκε αρμοδίως από ψυχίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που διορίστηκε από την τακτική Ανακρίτρια ως πραγματογνώμονας, ότι πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση με διαταραχή που αντιστοιχεί σε ποσοστό αναπηρίας μεταξύ 20 με 66%.
Επιπλέον κρίθηκε ότι είναι σε θέση να κρίνει το άδικο της πράξης του βιασμού και κρίθηκε ότι θίγεται μερικώς ο καταλογισμός του.
Σημειώνεται ότι και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενος του διατείνεται πλέον ότι πάσχει από κατάθλιψη!
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών σπουδών Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος επικίνδυνος Αλβανός σαδιστής, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο αθίγγανο, μια 19χρονη ανάπηρη κοπέλα.

Πηγή dimokratiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κινούμενη άμμος το late night. O Κανάκης… η Μελέτη και η σκόνη της

Ηλίας Γκότσης: Η νοσταλγία του νικητή του “Survivor 2” και η συμβουλή στους νέους παίκτες