Το σκοτεινό παρελθόν του επιχειρηματία που φέρεται να βίασε μοντέλο

Ο φερόμενος βιασμός της πασίγνωστης Ελληνίδας μοντέλου από τον σύντροφό της σόκαρε αρκετούς δημοσιογράφους αλλά και επώνυμους.

Όχι βέβαια κάποιους που γνωρίζουν το σκοτεινό «παρελθόν» του συγκεκριμένου «golden boy» των παλιών εποχών… Ο συγκεριμένος σε πολλές σχέσεις του είχε ασκήσει λεκτική ή σωματική βία, σε κάποιες περιπτώσεις και σεξουαλική.

Θα σας αποκαλύψω λοιπόν πως πασίγνωστη Ελληνίδα με καταγωγή μια από τις επιφανέστερες οικογένειες της Ελλάδος εγκατέλειψε κάτι ξημερώματα άρον – άρον το σπίτι του επιχειρηματία όταν εκείνος επιχειρήσε με ωμό τρόπο να βγάλει πάνω της τις πιο αρρωστημένες ορέξεις του.

Η κοπέλα βέβαια που είχε σχέση μαζί του γνώριζε το ποιόν του. Και βέβαια σε αυτή τη σχέση είχαν γίνει πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές…

Ένα βράδυ λοιπόν μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ ο επιχειρηματίας επιτέθηκε σεξουαλικά στη σύντροφό του με βάναυσο τρόπο.

Και εκείνη αφού κατάφερε να γλιτώσει για ένα διάστημα εξαφανίστηκε από προσώπου γης ώστε εκείνος να μην μπορεί να εντοπίσει πουθενά τα ίχνη της.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Ποια ανέβηκε ποιά έπεσε και ποιά ανησυχεί στην πρωϊνή ζώνη;

Κλείδωσαν Γεωργούλης-Ντενίση στην επιτροπή του “Your Face”. Πήραν τα λεφτά που απαιτούσαν