Τηλεθέαση. Πρώτος με 35% ο Μάνεσης. Υπερεκτιμημένη μαϊμουδιά η εκπομπή της Χρηστίδου

Λυπάμαι πολύ αλλά μαθαίνω πώς στους διαδρόμους των προκάτ κτιρίων του Open στελέχη της εκπομπής της Χρηστίδου αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους με ύφος. Μάλιστα κάποιοι αποχώρησαν απο την εκπομπή μιας και δεν μπορούσαν να ανεχτούν συγκεκριμένες συμπεριφορές…

Επι της ουσίας τώρα; Δεν έχουν κανέναν λόγο να το παίζουν “κάποιοι” μιας και η εκπομπή τους είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Δεν είναι δυνατόν να παίρνεις 25% πάσα και να το φτάνεις 7%. Και να πανηγυρίζεις που στα πρώτα μισάωρα έχεις 12 και 14. Είναι κωμικό. Και οι γνώστες καταλαβαινουν πολύ καλά τι εννοώ.

Τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Απέναντι τους; Ο Μάνεσης. Ο Νίκος και χθες είχε πλούσια επικαιρότητα, χρηστικές πληροφορίες για τις καιρικές μεταβολές, έπαιξε με καλεσμένους, είχε γρήγορες εναλλαγές εικόνων και θεμάτων και έφτασε μέχρι και 35%.

Τι να κλάσουν οι καναπεδάτοι “απέναντι” που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ποζάρουν στις κάμερες τους;

Δείτε τα νούμερα…

One Comment

Leave a Reply
  1. Γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεστε για την εκπομπή της κυρία Χρηστίδου , οκ δεν πάει και τόσο καλα, αλλά θεωρώ ο καυστικος σχολιασμός σας ίσως κρυβει κάποιο προηγούμενο ή κάποια αντιπάθεια προς το πρόσωπο της … Θα μπορούσατε να γράψετε τι ακριβώς δεν σας αρέσει για να μας πείσετε με επιχειρήματα, ότι όντως δεν είναι καλή η εκπομπή και η κυρία Χρηστίδου δεν κάνει καλά την δουλειά της , διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το δικαστήριο αποφάνθηκε. Ο Βακάκης δίνει 1,2 εκατομμύριο ευρώ στον Πατμάνογλου

Η συνάντηση Γεωργίου-Δημητρίου-Νικολάου μετά την αποχώρηση του Λεβεντογιάννη απο το “Τατουάζ”