Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Θέμο – Η μετακόμιση στην Ελβετία και…

Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε να δούμε και να ακούσουμε νέα του Θέμου Αναστασιάδη καθώς ο ο γνωστός δημοσιογράφος δεν κάνει τελευταία καμία δημόσια εμφάνιση.
Οι εκδοτικές δραστηριότητες του Θέμου μπορεί να είναι άψογα οργανωμένες, έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους στα σωστά πόστα, αλλά οι εργαζόμενοι φέρονται να έχουν αρχίσει να ανησυχούν, αφού έχει μήνες να πατήσει το πόδι του στα γραφεία της εφημερίδας.
«Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Θέμο;», «Γιατί έχει εξαφανιστεί;», «Πού βρίσκεται;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που απασχολούν αυτούς που αναρωτιούνται να μάθουν νέα του.
Την ίδια ώρα μία έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια που κάνει λόγο ότι ο παρουσιαστής έχει προβεί σε περικοπές στο προσωπικό που εργαζόταν στο σπίτι του, σταματώντας μετά από πολλά χρόνια την γυναίκα των υπηρεσιών και της φροντίδας του σπιτιού, και όχι μόνο.
Κατά τα λεγόμενα αυτών που φέρονται να γνωρίζουν λεπτομέρειες, ο Θέμος Αναστασιάδης έχει μετακομίσει οικογενειακώς στην Ελβετία. Την αρχή με τα παιδιά τους έκανε πριν από μερικά χρόνια η σύζυγός του, Βασιλική, και πλέον τον ίδιο «δρόμο» ακολούθησε και ο σύζυγός της.
Αν και εκείνη έρχεται για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, όπως και τώρα για τα Χριστούγεννα, με σκοπό την τακτοποίηση οικογενειακών εκκρεμοτήτων τους, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον σύζυγό της! Το τι συνέβη και ο Θ. Αναστασιάδης έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω του, είναι απορίας άξιο πολλών.
Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που ακούμε από ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο παρουσιαστής μετά και την περσινή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όπου χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στα μάτια του, αλλά και κάποιες διαφωνίες που είχε με το κανάλι, αποφάσισε να απέχει από όλα για να ξεκουραστεί και να αναθεωρήσει πολλά.
Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες θέλουν να έχει επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Πηγή: enews24

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι προκλητικές αναρτήσεις της Δημητροπούλου, ο Σκουλός και οι απειλές!

“Power of Love 2”. Μαρία Μπακοδήμου; Ιδού οι αποδείξεις για το ζευγαράκι.