Χρειάστηκαν λίγες περισσότερες από 24 ώρες για να επιβεβαιώσει η ίδια η Νατάσα Βελιανίτη το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για την αποχώρησή της από το «My Style Rocks». Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα έγραψε πως μετάνιωσε για την επιλογή της και μετά από ολιγοήμερη παραμονή έφυγε …τρέχοντας από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.
“Όταν τελευταία στιγμή χωρίς να το σκεφτείς λες ναι σε μια πρόταση που σου κάνουν, ενώ χρειάζεται χρόνος και προετοιμασία, δεν σου βγαίνει σε καλό! Δεν μπόρεσα να δείξω ούτε το 10% του εαυτού μου λόγω πίεσης. Τα συγκεκριμένα ντυσίματα δεν τα έχω κάνει και δεν θα τα έκανα ποτέ στον έξω κόσμο! Γι’αυτό θεώρησα σωστό να σταματήσω μετά από λίγες μέρες! Το πάθημα έγινε μάθημα… Keep going”.
Σ’αυτό το σημείο να θυμίσουμε τι γράφαμε αποκλειστικά το πρωί της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου 2019 για την Νατάσα Βελιανίτη:
“Αποχώρησε από το παιχνίδι «My Style Rocks» από μόνη της μιας και βαρέθηκε τη ζωή της. Και αναφέρομαι στη Νατάσα Βελιανίτη η οποία μετά την Πέμπτη δεν θα υπάρχει στο πλατό.
Και το γράφω σήμερα μιας και την Παρασκευή-λογικά- θα δείτε την Σπυροπούλου να λέει και πάλι ότι η «Νατάσα αποχώρησε από το παιχνίδι».
Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο δεν ήθελε να μείνει στο παιχνίδι, όχι εξαιτίας των κακών κριτικών αλλά επειδή κατάλαβε ότι το περιβάλλον και οι κατινιές δεν την εξέφραζαν. Και πολύ καλά έκανε λέμε…”