Η χορεύτρια του Αργυρού, η λιποθυμία επί σκηνής και το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο! 

Ήταν τρεις εβδομάδες σε καταστολή!
Πρόκειται για ένα νεαρό ταλαντούχο κορίτσι που γνώρισε από πολύ νωρίς τη σκληρή πλευρά της ζωής. Η ίδια είναι χορεύτρια και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Τελευταία της συνεργασία ήταν αυτή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Ο λόγος για τη Ρομίνα Κωστέα, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο έχασε τις αισθήσεις της επί σκηνής. Τότε, η νεαρή χορεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και για τρεις εβδομάδες ήταν σε καταστολή. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε κρίσιμη, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της. Έτσι περίπου δύο μήνες μετά τον «εφιάλτη» που έζησε περιγράφει τα όσα βίωσε.
«Μια λιποθυμία στη σκηνή, μου άλλαξε τη ζωή. Μεταφέρθηκα στην εντατική Τζανείου και ταυτόχρονα ενημερώνουν τους γονείς μου, που διαμένουν στην Κύπρο, ότι είχα ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο […] Την επόμενη μέρα γίνεται εμβολισμός και μεταφέρομαι ξανά στην εντατική, με καταστολή για τρεις εβδομάδες. Εκεί παθαίνω λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά ο Θεός ήταν μαζί μου και το ξεπέρασα. Την τρίτη βδομάδα, μου έκαναν τραχειοτομή και την τέταρτη βδομάδα, άνοιξα τα μάτια μου, χωρίς να καταλαβαίνω που βρίσκομαι… έβλεπα μόνο σωλήνες, παντού, επάνω μου και τότε άρχισα να ρωτάω, τι μου συμβαίνει αλλά και που είμαι. Οι γιατροί, μου έλεγαν ότι είμαι κρυωμένη κι ότι σε λίγες μέρες θα γυρίσω σπίτι μου. Κάθε μέρα ρωτούσα το γιατρό, τι έχω και πως θα ήθελα να περπατήσω. Όταν επιτέλους, μου το επέτρεψαν, κατάλαβα πως δεν μπορούσα να περπατήσω. Ξεκίνησαν οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες αλλά και να βλέπω ψυχολόγους. Ο στόχος μου, ήταν να περπατήσω το συντομότερο. Μια μέρα, σε κάποιες τυπικές εξετάσεις, ο γιατρός μου είπε, την αλήθεια κι εκεί σοκαρίστηκα… Εκεί αντιλήφθηκα πραγματικά, τη σοβαρότητα, της κατάστασης. Όταν κοίταξα, τον εαυτό μου, στον καθρέπτη, αισθάνθηκα πως είμαι μια άλλη. Μέσα από όλη αυτή την πορεία, έχασα 10 κιλά,  ένοιωθα αδύναμη, οι γιατροί , έκοψαν τα μαλλιά μου και τότε άρχισα να κάνω περίεργες σκέψεις, να έχω πολλές απορίες αλλά και η διάθεση, μου να αλλάζει συνεχώς…», είπε χαρακτηριστικά στο HellasJournal και και στην Έλλη Αυξεντίου.
Και συνέχισε: «Όλο αυτό, ήταν και το μεγαλύτερο μου μάθημα. Αναθεώρησα τα πάντα και συνειδητοποίησα, ότι τίποτα πολυτιμότερο από την υγεία, γι αυτό και πρέπει να αγαπάμε και να προσέχουμε όσο τίποτα άλλο τον εαυτό μας. Να ζούμε και να μην υπάρχουμε, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Πλέον αντιμετωπίζω τη ζωή πολύ διαφορετικά, ρουφάω και γεύομαι την κάθε στιγμή, όποια κι αν είναι αυτή, κι είμαι ευγνώμων…».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΒΟΟΜ! Παντρεύεται νεαρή ηθοποιός. Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου

Καυτά φιλιά για νέο ζευγάρι της Showbiz. Το μήνυμα και η εκδίκηση (Video)