Η μυστική ρήτρα στο συμβόλαιο της Μενεγάκη… οι Βαρδινογιάννηδες και η μείωση μισθού

Οι θάλασσες της ελληνικής τηλεόραση γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια πρωτοφανής αναταταράξεις. Και η Ελένη Μενεγάκη θα βιώσει την τρίτη μεγαλύτερη στην καριέρα της.

Η πρώτη ήταν όταν στις αρχές της προηγουμένης δεκαετίας ο τότε σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος έφυγε από τον ΑΝΤ1 και εκείνη υπέμενε σχεδόν μαρτυρικά μια χρονιά να τελειώσει το συμβόλαιο της και να φύγει για τον Alpha όπου ήδη είχε μετακινήθει ο σύζυγος.

Η δεύτερη φορά ήταν όταν ο Alphaπέρασε στην ιδιοκτησία του RTL. Τα «καψώνια» στην παρουσιάστρια ήταν πολλά όμως δεν έφθασαν μέχρι τέλους καθώς είχε πολύ δυνατό συμβολαίο.

Η τρίτη κρίσιμη στιγμή έρχεται τώρα καθώς οι νέοι ιδιοκτήτες του Alpha δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να πληρώνουν του τηλεστάρ με όρους «Ολυμπιακών Αγώνων 2004».

Δύσκολα η Ελένη Μενεγάκη θα γλιτώσει την περικοπή χρημάτων.

Όχι όμως απίθανο. Υπάρχει κρυφή ρήτρα στο συμβόλαιό της για συγκεκριμένο ποσοστό στο 18 – 54 και ακόμη πιο συγκεκριμένο στα γυναικεία δυναμικά κοινά. Και στις δύο περιπτώσεις η εκπομπή είναι κοντά στους στόχους αλλά δεν τους έχει πιάσει.

Βέβαια δεν υπάρχει η χαοτική απόσταση των δύο προηγούμενων σεζόν. Εκεί λοιπόν θα δοθεί η μεγάλη μάχη.

Καθώς αν στο κλείσιμο της χρονιάς η Ελένη πιάσει του συγκεκριμένους μέσους όρους τηλεθέασης κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.

Θα πρέπει ο Alpha να καταβάλει ρήτρα μαμούθ για το σπάσιμο του συμβολαίου. Σε άλλη περίπτωση όλα είναι ανοιχτά…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρώτη φορά. Ραγίζει καρδιές η γυναίκα του ισχυρού άντρα τον media που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ! 

Τηλεθέαση. Ανατροπή στα Πρωϊνα. Τι συνέβη;