Ντοκουμέντο. Πάνω απο 4 εκατ. θα στοιχίσει στο OPEN το νεό X-Factor με τη Δέσποινα Βανδή

Λογικά σε λίγες ημέρες θα κλείσει και τυπικά το X-Factor με τα μέλη της επιτροπής να μην έχουν πεί όλα το τελικό ΟΚ. Ωστόσο τα στελέχη του καναλιού προχωρούν τις προετοιμασίες.

Προετοιμασίες πανάκριβες αν κρίνει κανείς απο τον προϋπολογισμό που αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή “Menios Live”.

Σύμφωνα με το έγγραφο ντοκουμέντο ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να πληρώσει στην εταιρεία παραγωγής “F.O.S.S” το ποσό των 2.719.311.63 ευρώ για την παραγωγή 11 ζωντανών εκπομπών και την μετάδοση άλλων δέκα μαγνητοσκοπημένων. Υπολογίζεται πώς το ποσο θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ μαζι με άλλα έξοδα. Και τι εννοώ;

Σε αυτά τα χρήματα δεν περιλαμβάνονται οι αμοιβές του κεντρικού παρουσιαστή αλλά και εκείνου που θα παρουσιάζει τα backstage, όπως επίσης και σημαντικά κομμάτια της παραγωγής όπως τα έξοδα των παικτών και όλα τα γυρίσματα που λαμβάνουν χώρα πολύ πρίν την μετάδοση των ζωντανών εκπομπών.

Μιλάμε για πολλά λεφτά. Την ίδια ώρα ο Καλημέρης προσπαθεί να φέρει ελέω επιλογών του το καράβι σε ηρεμία πράγμα δύσκολο μιας και οι απολύσεις την ίδια στιγμή αμαυρώνουν το “καλό” κλίμα που προσπαθούν να δείξουν στην πιάτσα.

Χρόνια πολλά Τζόνι. Γιορτάζεις σήμερα…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δικάζεται ο δολοφόνος του Σιργιανίδη – Θύμα ο τότε σύντροφος της Αγάπης του “Next Top Model”

Βίντεο ΣΟΚ. Κόλησαν με μονωτική ταινία την πιπίλα σε στόμα μωρού 12 μόλις εβδομάδων