Μέρα με τη μέρα όλο και απομακρύνεται το ενδεχόμενο η Φαίη Σκορδά να συνεχίσει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και κατ’ επέκταση τη συνεργασία της με το κανάλι. Στον ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει να τελειώσουν το θέμα Λιάγκα – Σκορδά αμέσως μετά το Πάσχα.
Ενημερώνοντάς τους πως τα συμβόλαιά τους που λήγουν στο τέλος της σεζόν δεν θα ανανεωθούν. (Κάτι βέβαια που θέλουν και οι ίδιοι).
Στον ΑΝΤ1 γύρισε και πάλι η ιδέα για infotainment πρωινό με έμφαση όμως στην ενημέρωση. Σενάριο με τις μικρότερες πιθανότητες μιας και οι εκλογές θα έχουν γίνει και τα πάντα θα έχουν κριθεί.
Σε περίπτωση όμως που πάνε έτσι επικρατέστερη υποψήφια είναι η Μαρία Σαράφογλου που άλλωστε έχει κάνει πριν χρόνια αντίστοιχη εκπομπή στην ΕΡΤ.
Το δεύτερο και πιο πιθανό σενάριο είναι καινούργια ψυχαγωγική με δυνατό όμως πρόσωπο δίπλα του ως συμπαρουσιάτρια και εντελώς ανανεωμένη ομάδα μπροστά και πίσως από τις κάμερες. Και πάνελ με δημοσιογράφους που θα κάνουν καθαρόαιμο gossip.
Οι αποφάσεις όπως σας είπα αργούν ο χρόνος όμως για την Σκορδά μετρά αντίστροφα…
ΕΓΩ επιμενω εχουμε ενα σωρο παρουσιαστριες , γκωσαμε πια. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ , και δεν ειναι μονο αυτο αλλα εχουν και απο 6 πανελιστριες κοντα τους …δηλαδη τι κανουν ολα αυτα ? προσφερουν γνωση , ειδηση , διασκεδαση ? μονοι τους τα λενε ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ .