Τραγικό ποδαρικό για το Πρωινό! Δείτε πόσο χαμηλά έπεσε!

 

Ούτε ο Άγιος Βασίλης ούτε η νέα χρόνιά βοήθησε τη Σκορδά που συνεχίζει την κατρακύλα! 

Τα νούμερα πιάνουν πάτο με τον ΑΝΤ-1 να καταπίνει δημόσια την ξεφτίλα αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες να επικρατεί πανικός και μεγάλη ανησυχία. 

Γιατί τα λεφτά που χάνονται είναι πολλά. 

Την Πέμπτη το Πρωινό έπιασε πάτο αφού σημείωσε στο γενικό σύνολο το φτωχό 12,6%. 

Ότι και να κάνουν δεν ανεβαίνουν και η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν και τίποτα. 

Η παρουσιάστρια και η ομάδα της παραμένουν σταθεροί και περιμένουν τη λύση των νέων προγραμμάτων. 

Όπως του «Κάτι Ψήνεται» για να δείξουν από κει κάτι… έτσι περίμεναν και το Nomads και πάτωσαν αφού δική τους θεματολογία δεν έχουν.

One Comment

Leave a Reply
  1. Αναμενομενη η πτωση της εκπομπης,που καταντησε τοσο ανουσια και βαρετη,που δεν τραβαει αλλο.Λες και ολη η προταση που εχει να κανει το πρωινο ειναι να δειξει τι φοραει η παρουσιαστρια για να βγαλει μετα μια φωτογραφια,να την αναρτησει στα προσωπικα της social,να κερδισει likes και παραδακι απο τις εταιρειες.Δεν ειναι ομως ετσι.Ο τηλεθεατης θελει κατι πιο καινουργιο απο το να δει τα μακιγιαρισμενα γυμνα ποδια της παρουσιαστριας.Ακομα κι αυτο το γκοσιπ σχολιο,θα πρεπει να εχει καποιο ενδιαφερον στον τροπο,που παρουσιαζεται.Αφηστε που η ελλειψη χημειας αναμεσα στα μελη της ομαδας ειναι προφανης και δεν γινεται και καμμια σοβαρη προσπαθεια να κρυφτει.Νομιζω οτι η εκπομπη μοιαζει με εξαντλημενη μπαταρια και οι συντελεστες της φαινονται να περιμενουν να τελειωσει η χρονια για να φυγουν απο εκει.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σπυροπούλου: Το στημένο σκηνικό με το βιβλίο, η αγωνία ν’ ανέβουν τα νούμερα και η αντικαταστάτρια

Νούμερα τηλεθέασης. Gala για γέλια. Το “Power of love”και τα δεκάρια