Τηλεθέαση. Το “Τατουάζ” “σκότωσε τον Σκαϊ. Δεκάρια του “Power of Love 2”

Αυτη η πρόθεση του Τούρκου να γεμίζει το-άδειο-πρόγραμμα του Σκαί με παραγωγές τρίωρες και τετράωρες ΚΟΥΡΑΖΕΙ. Τόσο το απογευματινό προϊόν με τη Ντίνα αλλά και το νέο “Power of Love 2” είναι ανυπόφορα.

Ο κόσμος που παρακολουθεςί τηλεόραση δεν είναι πλεόν μόνο γιαγιάδες και Παππούδες. Είναι και παιδιά που έχουν μυηθεί σητν ταχύτητα του Ίντερνετ και θέλουν να μη βαριούνται.

Είναι προφανές πώς η χθεσινή εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Σκαϊ με το “Power of Love 2” να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος του ανταγωνισμού. Η επιστροφή του “Τατουάζ” έφερε για μια ακόμη ημέρα την πρωτιά στο κανάλι του Κοντομηνά, ο οποίος όταν έγραφε με μαρκαδόρο στον πίνακα στην αίθουσα συσκέψεων στους συνεργάτες του “Στόχος η πρωτιά” το εννοούσε και το έκανε πράξη.

Απο την άλλη μεριά το ριάλιτι του ψευτοέρωτα του Φαλήρου κατάφερε να ανασάνει όταν όλα τα υπόλοιπα τελειωσαν…αλλά σε ώρες μη εμπορικές.

Δείτε τα νούμερα…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Power of love 2”: Πόσο πιο κιτς Παναγιά μου;;; (Εικόνα)

Τηλεθέαση. Η Καγιά έφερε κλάματα στη Ντίνα. Με διαφορά πρώτη η Βίκυ