Είναι ένα κορίτσι ξεχωριστό. Ένα κορίτσι που μας έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν. Και το έχει κάνει μιας και η ζωή της και η εικόνα της είναι εντυπωσιακή. Χθές η Έλενα Κωνσταντινίδου απέδειξε δυο πράγματα.
Πρώτον ότι έχει μια μοναδική αλήθεια και έναν ξεχωριστό τρόπο να τη λέει που της ανοίγει διάπλατα την πόρτα της τηλεόρασης. Έχει μια “ευγενική αλητεία” που περνάει στον κόσμο. Και αυτό φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης μιας και ανέβασε πολύ την εκπομπή της Μελέτη.
Δεύτερον; Απομυθοποίησε πλήρως την εικόνα της Μπάρμπι και του μοντέλου που οι περισσότεροι είχαν στο κεφάλι τους. Έγινε ξεκάθαρο χθές πώς ο αυτοσαρκασμός της… την ταύτισε με το πλατύ κοινό που δεν έχει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της.
Κι αυτό είναι αποτέλεσμα της παιδείας της. Γιατί παιδεία έχει. Κι αυτό την κάνει “δύσκολη” σε σχέση με τους εύκολους που την πλησιάζουν.