Ο Νίκος το ζεί και πολύ καλά κάνει. Μόνος του είναι…και μεταμορφώνεται σε μια αστείρευτη πηγή γέλιου κάθε μεσημέρι. Χθές λοιπόν ελέω χιονιά εμφανίστηκε στην τηλεόραση ωσάν κλοούν. Παρά την εμφάνισή του… κατάφερε να φέρει πηγαίο γέλιο στους τηλεθεατές και μεγάλες αποδόσεις στην τηλεθέαση.
Το γράφω εδώ και μήνες. Η εκπομπή του Νίκου πρέπει να γίνει μπούσουλας για το λοιπό πρόγραμμα του καναλιού.
Αυτές οι εκπομπές θα φέρουν διαφήμιση κόσμο και λεφτά στο κανάλι και όχι τα πανάκριβα Shows που είναι για την εποχή τεράστιο ρίσκο.
Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος κατάφερε χθές να πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της ζώνης στις μικτές αποδόσεις του νεανικού κοινού ακουμπώντας μέχρι και το 24,7%.
Το συγκεκριμένο ποσοστό το “κατάφερε” όταν ασχολήθηκε με το κρυφό ζευγάρι του ριάλιτι της αγάπης του Σκαϊ. Το τι είπε το στόμα του; Αφήστε το.
Παρ’ όλα αυτά η απόδοση της εκπομπής είναι εξωπραγματική σε σχέση για το 7% που κάνει συνολικά ο σταθμός.
Δείτε τα νούμερα…