Τα «πήρε» ο Καβατζίκης: Τι καταλαβαίνεις Φαίη μου; Λυπάμαι πάρα πολύ. Έχουμε διαφορετικό κριτήριο

Ο Άρης Καβατζίκης ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» την Παρασκευή. Τι συνέβη; Εξέφρασε την ενόχλησή του με τους παίκτες των ριάλιτι που τους φιλοξενούν σε εκπομπές και σε περιοδικά και ήρθα σε σύγκρουση με τις απόψεις της Φαίης Σκορδά.

Άρης Καβατζίκης: Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που κρατάω αυτή τη σημαία και δεν κάνω πλάκα. Δεν στήριξα κανέναν και ποτέ. Εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι που δεν πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Κάνεις μια εκπομπή στην τηλεόραση και καλά κάνεις και την καλείς. Αν εγώ είχα μια δική μου εκπομπή στην τηλεόραση, δεν θα καλούσα την Εύη Ιωαννίδου. Μας είπες πώς πήγε η Εύη Ιωαννίδου στα νούμερα και σου απαντώ. Εγώ αν είχα δική μου εκπομπή δεν θα την καλούσα.

Φαίη Σκορδά: Καταλαβαίνω αυτό…
Άρης Καβατζίκης: Τι καταλαβαίνεις Φαίη μου; Ξεκατινιάστηκε στο πανελλήνιο και θα την φέρω κεντρική καλεσμένη; Λυπάμαι πάρα πολύ! Έχουμε διαφορετικό κριτήριο!
Φαίη Σκορδά: Καταλαβαίνω αυτό που λες, ότι στο Hello είσαι πιο επιλεκτικός και φαίνεται η διαφορά. Αλλά από εκεί και πέρα ποιος είναι αυτό που θα βάλει το κριτήριο και θα πει εάν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να φιλοξενηθεί και η Εύη Ιωαννίδου όχι σε 6 μήνες; Καλώς ή κακώς, τα νέα πρόσωπα από εδώ και πέρα βγαίνουν μέσα από κάποια reality ή εκπομπές. Τον Ντάνο δεν τον φιλοξένησες; Ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι. Κάποια από αυτά τα πρόσωπα αξίζουν και προχωρούν και ο χρόνος τους κρίνει. Δεν μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί για όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Συγκινεί με το «αντίο» στον τηλεοπτικό της πατέρα, Τρύφων Καρατζά

Σοκαριστική η κατάθεση της Ελληνίδας παρουσιάστριας που κατηγορεί επιχειρηματία για βιασμό