Τα γράφαμε. Κόπηκε η Σάσα.  Ο Alpha, το Star, ο Σκάϊ και το κανάλι Μαρινάκη

Παρελθόν αποτελεί το Ohh La La από το πρόγραμμα του Σκάϊ καθώς όπως αποφασίστηκε χθες το απόγευμα σε σύσκεψη των στελεχών της ψυχαγωγίας το επόμενο Σαββατοκύριακο εκτός απροόπτου θα είναι και το τελευταίο της μεσημεριανής εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Η Σταμάτη ενημερώθηκε για το γεγονός και αμέσως μετά ενημέρωσε τους συνεργάτες της ωστόσο η ίδια δεν αιφνιδιάστηκε για το γεγονός αυτό καθώς γνώριζε το τι μέλλει γενέσθαι από πριν τα Χριστούγεννα.

 

Προς το παρόν μένει στο δυναμικό του καναλιού ωστόσο το χορηγημένο project που θα την κρατήσει στον «αέρα» δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Και όλα αυτά τη στιγμή που και η ίδια μάλλον δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Σκάϊ. Είναι πολύ πιθανό αμέσως μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα όχι στην πρωινή ζώνη όπως θα περιμέναν πολλοί αλλά στο Late Night.

Φυσικά δεν είναι οι μόνες επαγγελματικές επιλογές που ανοίγονται στον ορίζοντα για την «ψηλή». Είναι γνωστή η μακροχρόνια φιλική σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Έτσι δεν θα θα μπορούσε να θεωρηθεί καθόλου απίθανο τους επόμενους μήνες η Σάσα να αξιοποιηθει είτε στο Star ή στον Alpha που πρόσφατα πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Να κάνεις στην καλύτερη 8 – 9% σε ένα κανάλι που κάνει 18, να μην σου διακόπτουν τη σύμβαση και παράλληλα να έχεις ανοιχτό επαγγελματικό ορίζοντα σε τρια κανάλια Εθνικής Εμβέλειας, ε… αυτό στις μέρες μας το λες και επαγγελματικό τζακ ποτ…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα της Ηλιάκη στην Καινούργιου μετά από χρόνια που δεν μιλούσαν – Τι της έγραψε;

Τηλεθέαση. Κοντεύει ο Φλεβάρης και μοιράζεται η “τράπουλα” το μεσημέρι