Η γνωστή Ελληνίδα πρωταγωνίστρια συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.
Ένα πρόβλημα υγείας δεν της επιτρέπει να αποκτήσει παιδί αλλά η ίδια το έχει αποδεχτεί και θεωρεί ότι μια γυναίκα αν θέλει να γίνει μητέρα μπορεί και χωρίς να μείνει έγκυος. Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για αυτό το ευαίσθητο θέμα.
«Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που μου είχαν προκύψει, γνώριζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Οπότε μετά το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. Τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις. Μακάρι να μπορέσω και να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ’ όπου να ‘ναι.
Είναι και θέμα πώς το βλέπει η οικογένειά σου το πόσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής. Το έχω αποδεχτεί.
Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα χεσ…α στην κοινωνία, να κοιτάξουν την υγεία τους, να μην ταλαιπωρούντσαι όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές. Από κάποια ηλικία και μετά, είναι σκληρό αυτό που θα πω, μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος», δήλωσε στην εκπομπή Happy Day.