Στο σκοτάδι οι έρευνες για την Δολοφονία του Μιχαήλ. Ψάχνουν το φονικό όπλο και το κινητό του θύματος

Μετά από μέρες, άκαρπων ερευνών στη θαλάσσια περιοχή του παλιού λιμανιού Λεμεσού, σημείο το οποίο υπέδειξαν οι ύποπτοι, οι ανακριτές στρέφουν αλλού τις έρευνες τους, καθώς ειδικοί ανέφεραν ότι εάν όντως το κοντόκανο κυνηγετικό βρισκόταν εκεί, θα εντοπιζόταν.
Χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού έκαναν φύλο και φτερό εξοχική κατοικία που διατηρούν οι ύποπτοι σε χωριό.  Δεν εντοπίστηκε τίποτε.
Ωστόσο οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα Τετάρτη, με τους ανακριτές να ψάχνουν σπίτια, υποστατικά και χωράφια συγγενικών προσώπων των τριών αδελφιών.
Πέραν του φονικού όπλου οι ανακριτές ψάχνουν το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο παραμένει επίσης άφαντο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι εμμένουν στις αρχικές τους καταθέσεις.  Οι δύο ηλικίας 28 και 19 ετών παραδέχονται τη διάπραξη του φόνου του Μιχαήλ, παρουσιάζοντας ως κίνητρο τη ληστεία.
Ο 28χρονος φέρεται μάλιστα να παραδέχθηκε ότι είναι και το πρόσωπο που πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφή το θύμα. Ο δε 16χρονος παραδέχεται την παρουσία του στη σκηνή, αρνείται όμως οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.
Στη σκηνή εντοπίστηκαν 4400 ευρώ σε μετρητά, γεγονός που προβληματίζει τους ανακριτές, οι οποίοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι ύποπτοι να σκότωσαν τον Μιχαήλ για άλλους λόγους ή αν όντως κίνητρο ήταν η ληστεία, ενδεχομένως να πήραν κάτι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, μεγαλύτερης αξίας των χρημάτων που βρέθηκαν στην κατοχή του θύματος.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο δολοφόνος του Σμηναγού Ηλιάκη συνελήφθη από τον Ερντογάν για το πραξικόπημα!

Έλενα Κωνσταντινίδου: “Δεν γνώρισα ποτέ τους φυσικούς γονείς μου”