Στα χέρια της αστυνομίας manager τραγουδιστών. Την κάρφωσε ο άντρας της

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η κατηγορούμενη η οποία ήταν σχεδόν για όλη τη ζωή της άνεργη παρουσιαζόταν σε πολίτες με διαφορετικές ιδιότητες, όπως στέλεχος ναυτιλιακών εταιρειών, μάνατζερ ποδοσφαιριστών και τραγουδιστών, ή ακόμα και ως επαγγελματίας στο να φέρνει στην Κύπρο εργαζόμενους από το εξωτερικό.
Η συγκεκριμένη γυναίκα κατάφερε μέσα από τη δράση της να αρπάξει μόνο στη Λευκωσία ένα ποσό που ξεπερνά τις εκατό χιλιάδες ευρώ.
Ταυτόχρονα όμως εναντίον τις διερευνώνται και αδικήματα που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου με το ποσό που έλαβε να ξεπερνά πλέον τις διακόσες χιλιάδες ευρώ στο σύνολο.
Μόνο στη Λευκωσία φέρεται να εξαπάτησε δεκαοκτώ πρόσωπα, ενώ ένας εξ’ αυτών εξαπατήθηκε όπως λέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου συνολικά δέκα(!) φορές.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ξεγελάστηκε από την γυναίκα αράχνη έχασε συνολικά 85, 500 ευρώ, αφού στην πρώτη περίπτωση του παρουσιάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος ρωσικής εταιρείας και του πρότεινε να αγοράσει όχημα αξίας 12 χιλιάδων ευρώ, το οποίο ανήκε στην κόρη του εργοδότη της. Ο παραπονούμενος αφού έδωσε τα χρήματα ανέμενε το όχημα το οποίο δεν ήρθε ποτέ στην κατοχή του.
Ακολούθως το ίδιο πρόσωπο εξαπατήθηκε σε δύο περιπτώσεις για να επενδύσει  στην αγορά οικοπέδων στην περιοχή Αγίας Νάπας.
Σε άλλη υπόθεση απέσπασε δύο χιλιάδες ευρώ για να στείλει παραπονούμενους στο Ισραήλ  για εργασία  ή για να τους εξασφαλίσει εισιτήρια για ποδοσφαιρικό αγώνα.
Εξάλλου, κατά την ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου, μάρτυρας κατηγορίας ήταν και ο πρώην σύζυγος της ο οποίος είχε προσπαθήσει πολλές φορές να την συνετίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Όπως ανέφερε ο μάρτυρας «είχε μπλέξει σε διάφορες τέτοιου είδους καταστάσεις και αυτό με έφερνε συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Τον περισσότερο χρόνο ήταν άνεργη, εκτός από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα που την πήρα να δουλέψει μαζί μου και αυτό σε μια προσπάθεια να τη βοηθήσω να ξεφύγει. Ωστόσο συνέχισε να ξεγελά κόσμο και γι’ αυτό το λόγο μπήκε φυλακή».
Όπως εξήγησε επίσης ο μάρτυρας η δράση της ήταν και ο κύριος λόγος που χώρισε μαζί της.
Το Δικαστήριο αφού έκρινε ένοχη την 39χρονη χαρακτήρισε τη μαρτυρία της ως στερούμενη λογικής, αφού προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να πείσει ότι όλοι έλεγαν ψέματα.
Η ποινή στην 39χρονη θα ανακοινωθεί στις 28 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πολυχρονίου-Χαραλαμπίδου: Κοινή έξοδο μετά από χρόνια για το πρώην ζευγάρι. (Εικόνες)

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια – Οι φωτό από το μαιευτήριο και το μήνυμά της