Σάλος μετά την καταγγελία παρουσιάστριας ότι βιάστηκε από γνωστό επιχειρηματία – Οι δηλώσεις των δικηγόρων του

Χαμός έχει γίνει με την καταγγελία γνωστής παρουσιάστριας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία.

Μετά από έναν καβγά η παρουσιάστρια ισχυρίζεται ότι ο σύντροφό της πήγε να τη βιάσει αλλά αντιστάθηκε αλλά το έκανε τελικά μία ημέρα μετά. «Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο κατηγορούμενος, πήγε να βιάσει το 30χρονο μοντέλο το οποίο αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και τελικά δεν κατέστη δυνατόν. Την επόμενη μέρα είχαν και πάλι έντονη διαφωνία. Το 30χρονο μοντέλο φέρεται να είπε στον σύντροφό του, ότι θέλουν να χωρίσουν και ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και αυτός αποπειράθηκε να τη βιάσει. Κάτι το οποίο κατέστη δυνατόν χτες το μεσημέρι, σύμφωνα με την 30χρονη», ανέφεραν στην εκπομπή Top Story του Open.

Οι συνήγοροι του επιχειρηματία το πρωί της Τετάρτης πήγαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να πάρουν τη δικογραφία και μίλησαν για το περιστατικό.

«Θα πάμε στον εισαγγελέα να υποβάλλουμε ένα αίτημα, να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση τουλάχιστον στην καταγγελία που έχει γίνει, με σκοπό ο εντολέας μας να προασπιστεί τα δικαιώματά του και να απαντήσει και να κινηθεί νομικά. Δεν έχουμε δικαίωμα ακόμη στα έγγραφα. Λόγω της έκτασης που έχει πάρει η υπόθεση, ο εντολέας μας θέλει να φτάσουμε γρήγορα στο τέλος, γιατί για εκείνον είναι μια κηλίδα αυτό, διότι συκοφαντείται… Θα επαναδιατυπωθεί το αίτημά μας και στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να αξιολογηθεί από την εισαγγελική αρχή αν μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον φάκελο της συγκεκριμένης δικογραφίας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως αδίκημα. Βρισκόντουσαν σε σχέση και μέσα από μία σχέση έγινε με τη συναίνεση και των δύο. Σέβομαι απόλυτα την οποιαδήποτε γυναίκα και όταν υπάρχει καταγγελία τέτοια πρέπει να διερευνάται κι ακόμη και κάποιος να είναι σε σχέση μπορεί να έχει παρανομήσει και να τιμωρηθεί. Όμως στην παρούσα κατάσταση, δεν υπάρχει ούτε κατά φαντασία αδίκημα. Ο εντολέας μας έχει πέσει από τα σύννεφα που βρέθηκε μπλεγμένος σε αυτή τη καταγγελία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα «έσπασε» στον πρώην της, Γιάννη Πάριο

«Ο Ντάνος μπορεί να σταθεί στο θέατρο και να έχει μέλλον γιατί είναι αρσενικό παλιάς κοπής»