«Πάγος» σε όλα στον Alpha.  Ο Ρέμος η Ντορέττα και οι «προσωρινές» Μιχαήλ και Δήμου

Ίσως και μετά τις εκλογές του Μαϊου παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον Alpha. Συνομιλώντας μέσα στο Σαββατοκύριακο με στέλεχος αντίπαλου καναλιού που όμως γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα μου χαρακτήρισε τις λύσεις που επελέγησαν ως «μεταβατικές».

Και αναφέρομαι φυσικά στη διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ αλλά και στην νέα διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης Άρτεμις Δήμου.

Και το συγκεκριμένο πολύ έμπειρο στην πιάτσα στέλεχος μου εξήγησε πως αφού οριστικοποιηθεί και τυπικά η αλλαγή στην μετοχική σύνθεση του Alpha και οριστεί νέος διευθύνων σύμβουλο αλλά και νέο Δ.Σ. εκεί θα αποφασιστούν οι διευθυντές.

Χωρίς βέβαια να αποκλείεται οι συγκεκριμένες κυρίες να μείνουν στα πόστα τους αν και το σενάριο αυτό παίζει με πολύ μειωμένες πιθανότητες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως όποια προγράμματα είχαν πάρει «πράσινο φως» μπήκαν οριστικά στο «ψυγείο».

Πρώτα η εκπομπη του Ρέμου, τώρα η καινούργια σειρά «Έχω ένα μυστικό» με πρωταγωνίστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά επίσης – και αυτό δεν το γνωρίζουν πολλοί – ένα τηλεπαιχνίδι τα δικαιώματα του οποίου είχε κλείσει η προηγούμενη διευθύντρια προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου.

Όσο για τα μεγάλα ονόματα και τα μεγάλα συμβόλαια του σταθμού; Είναι πολύ πιθανό να σκάσουν «βόμβες» εκεί κοντά στον Μάϊο.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τρεις κοπέλες υποστηρίζουν ότι τις βίασε ο Αλβανός

Αποκλειστικό. Η αλήθεια για το Survivor 3. Που θα γίνουν τα γυρίσματα;