Ο πολυβραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας βρέθηκε στη Φιλοθέη για μια συνάντηση και φυσικά δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητος…
Άλλωστε με το ένα βλέμμα στην παράδοση και το άλλο στις μοντέρνες και διεθνείς τάσεις της γαστρονομίας, με διάθεση νοσταλγίας αλλά και ανανέωσης, ο Κύπριος executive σεφ έχει αφήσει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην ελληνική κουζίνα.
Γεννημένος το 1963 στο Μιτσερό της μαρτυρικής μεγαλονήσου έχει πολλές συμπάθειες και στο χώρο της σόουμπιζ.
Στο ραντεβού του στο meeting point της Φιλοθέης έφθασε χαμογελαστός αλλά σιγά-σιγά άλλαξε διάθεση και άρχισε να δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος.
Τον φημισμένο σεφ, που πέρασε πέρσι από το MasterChef, ήταν ολοφάνερο ότι κάτι τον απασχολούσε…