Οικογένεια Κουτσολιούτσου : Πάρτι απο τα παλιά με φόντο τις διώξεις για κακουργήματα

Ένα απίστευτης χλιδής πάρτι διοργανώθηκε στη βίλα των βόρειων προαστίων της οικογένειας Κουτσολιούτσου στη σκιά των αρνητικών εξελίξεων για την Folie Folie. Στον απόηχο της έντονης φημολογίας ότι έρχονται και νέα πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τα τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό του 2017, η εορταστική εκδήλωση με εξήντα καλεσμένους, χαμόγελα, πανάκριβες τουαλέτες και τη σαμπάνια να ρέει άφθονη. Στιγμές που ανατρέχουν σε αναμνήσεις της παλιάς καλής εποχής που η οικογένεια Κουτσολιούτσου διοργάνωνε στις Σπέτσες τον Δεκαπενταύγουστο ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένη όλη την κοσμική Αθήνα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά τα πάρτι είχε ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, που τυχαίνει να είναι σύζυγος της αδελφής της Καίτης Κουτσολιούτσου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που αυτά τα πάρτι συζητούνταν στους κοσμικούς κύκλους για μήνες μετά τη διεξαγωγή τους. Στο μεγάλο σπίτι της οικογένειας στον όρμο της Ξυροκέριζας ήταν καλεσμένοι τουλάχιστον 1000 άτομα και το πάρτι ήταν πάντα talk of the town.  Το ελικόπτερο της οικογένειας πηγαινόφερνε μάλιστα τους καλεσμένους από το Πόρτο Χέλι στις Σπέτσες.
Σήμερα να θυμίσουμε ότι εις βάρος μελών της οικογένειας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για το σκάνδαλο των αμαρτωλής εταιρείας. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της αμαρτωλής εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, και ο γιoς τους, Τζώρτζης, που έχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Οι διώξεις αφορούν στα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι οποίες και συνοδεύονται από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων είτε αυτά αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε θυρίδες, είτε κάθε είδους χρηματoπιστωτικά προϊόντα.
Μάλιστα το κακούργημα της απάτης αφορά και το δημόσιο καθώς το Υπερταμείο , εξατίας των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) που κάποτε ήταν κρατικά και έγινε ανταλλαγή μετοχών με τα FF, όπως και καποια ασφαλιστικά Ταμεία είχαν μετοχές των Folli Follie. Άρα με την υπόθεση της FF ζημιώθηκε και το ελληνικό δημόσιο που είχε μετοχές.
Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του, Καίτη, κατά πληροφορίες επέστρεψαν στην Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Χονγκ Κονγκ όπου βρίσκονταν το προηγούμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Έσκασε τώρα. Η Ιατροδικαστική για την αιτία θανάτου του Άλεξ

ΒΟΟΜ! Χώρισε κι άλλη μετά το GNTM και το ανακοίνωσε στο Instagram