Μόνο εδώ. Η κατάθεση του συντρόφου της Αγγελικής: “Άκουγα τον πατέρα της απο μεσα να…”

Είχε προειδοποιήσει τη νεαρή Αγγελική Πέτρου να μην επισκεφθεί τον πατέρα της, όπως αναφέρει στην κατάθεσή του στις Αρχές ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας, που περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις στιγμές αγωνίας που έζησε αναζητώντας την λίγες ώρες αργότερα.

«Μέναμε μαζί περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας. Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Την προέτρεψα να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζα ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της. Αφού την αφήσαμε πλησίον της κατοικίας του πατέρα της, αναχώρησα μαζί με τον φίλο μου και μου ζήτησε να τον αφήσω στη Γαρίτσα» ανέφερε ο σύντροφος της κοπέλας στην κατάθεσή την οποία παρουσίασε η εκπομπή Top Story του Open TV.

Επειδή ο πατέρας της άτυχης Αντζελίνας δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον σύντροφό της, εκείνος την άφησε λίγο πιο μακριά από το σπίτι του πατέρα της και λίγα λεπτά αργότερα την κάλεσε στο κινητό για να μάθει αν είχε φτάσει. «Μου απάντησε πως ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία. Επικοινώνησα μαζί της εκ νέου για να βεβαιωθώ ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτό ήταν το τηλεφώνημα που φαίνεται να τον εκνεύρισε» περιγράφει στην κατάθεσή του ο νεαρός.

Σε επόμενο τηλεφώνημα, την ρώτησε τι κάνει και αν είναι καλά κι εκείνη του απάντησε πως βρίσκεται στο σπίτι του μπαμπά της. “Με ρώτησε που βρίσκομαι και της είπα στη Γαρίτσα. Άκουγα την ώρα που μιλούσαμε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως να καταλαβαίνω όμως ακριβώς τι έλεγε. Εκείνη μου ζήτησε να κλείσω το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας της. Την άκουσα να του λέει  «απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;»”. Έπειτα από εκείνη τη συνομιλία έκλεισαν το τηλέφωνο και όπως περιγράφει ο νεαρός είχαν συνεννοηθεί με την Αντζελίνα να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόλις φύγει από το σπίτι της αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έκτοτε ξεκίνησε η αναζήτησή της και αποκαλύφθηκε δύο ημέρες αργότερα το φρικτό έγκλημα του πατέρα της.

 

Πηγή dikastiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Η επανάληψη του Μπλέτσα έφερε διψήφια απέναντι στην Γερμανού

Θλίψη! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας. Τον σακάτεψε ο καρκίνος