«Κυνηγό οδηγών ταξί», αποκάλεσε ο εισαγγελέας τον ηθοποιό, Γιώργο Καρκά

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που είναι προφυλακισμένος για τον βιασμό νεαρού οδηγού ταξί χάνει τις ελπίδες του να βγει από τη φυλακή.

Η αίτηση αποφυλάκισής του όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει αποδεκτή καθώς ο εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση επειδή στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε παρενοχλήσει κι άλλους οδηγούς ταξίδι και τον χαρακτήρισε μάλιστα «κυνηγό οδηγών ταξί»

Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαργαρίτης Κωστίμπας, στην εισήγησή του προς την 18η τακτική ανακρίτρια εξήγησε γιατί θεωρεί ότι ο ηθοποιός πρέπει να παραμείνει στη φυλακή και τον περιέγραψε ως «άτομο το οποίο και στο παρελθόν εμφάνισε περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε οδηγούς της εταιρείας ταξί, η οποία οδήγησε και στη διαγραφή του πρώτου λογαριασμού του, δείχνοντας να αναζητά θύμα για τις σεξουαλικές του ορέξεις»

 

Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαργαρίτης Κωστίμπας,στις 13 σελίδες της εισήγησής του λαμβάνει υπ’ όψη την ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έφερε στη δημοσιότητα το news247.gr.

«Η εργαστηριακή έκθεση τοξικολογικής εξέτασης του παθόντος ήταν αρνητική ως προς την εύρεση ουσιών σε βιολογικό του υλικό, ωστόσο έγινε κατόπιν λήψεως βιολογικού υλικού και όχι αίματος του θύματος (η ανάλυση του οποίου θα οδηγούσε σε ασφαλέστερα συμπεράσματα), το οποίο ελήφθη και η εξέταση έλαβε χώρα σε χρονικό διάστημα ικανό για τη διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, γεγονός το οποίο επισημαίνεται και στην ίδια την έκθεση, όπου αναφέρεται ότι το αρνητικό αποτέλεσμα της έκθεσης δεν μπορεί να αποκλείσει πιθανή λήψη φαρμάκου ή ναρκωτικού”, αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός.

Ο αντισως «άνευ σημαίνουσας αξίας» το επιχείρημα του ηθοποιού ότι δεν βρέθηκε DNA του που να αποδεικνύει ότι βίασε τον 24χρονο ταξιτζή. «Δεν διαπιστώνεται μεν η εύρεση γενετικού υλικού, ήτοι η συνουσία του κατηγορούμενου ή τρίτου ατόμου με τον παθόντα, η κατηγορία ωστόσο αφορά στη χρήση εξωτερικού οργάνου από τον κατηγορούμενο», αναφέρει στην εισήγηση. Όσο για το ότι δεν υπήρχε DNA του ταξιτζή στα ερωτικά βοηθήματα που είχε μαζί του ο καταξιωμένος ηθοποιός, ο εισαγγελέας εξηγεί:

«Δεν μπορεί να αντικρούσει το αδιαμφισβήτητο γεγονός που διαπιστώθηκε με την ιατροδικαστική έκθεση», ότι δηλαδή χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο, «το οποίο απλώς δεν ανευρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου».

Ενώ αναφέρθηκε και αναλυτικά και στην ουσία που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάσταση των δύο ανδρών κατά την διαδρομή μέσα στο ταξί μέχρι να καταλήξουν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο: Η «έντονη δυσωδία» μέσα στο όχημα, την οποία εντόπισε τόσο το θύμα -προκαλώντας του μάλιστα εμετό και ζάλη- όσο και γιατρός που θέλησε να ελέγξει την κατάσταση του ημιλιπόθυμου ηθοποιού, ήταν πιθανότατα αποτέλεσμα κάποιας ναρκωτικής ουσίας, με την ονομασία Jungle Juice Platinum».

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό, η συγκεκριμένη ουσία είναι εισπνεόμενη «που υπάγεται την κατηγορία των poppers και έχει ως αποτέλεσμα μια άμεση πτώση της πίεσης του αίματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των αισθήσεων (εξαρτάται από την εισπνεόμενη ποσότητα) και από την πιθανή συνέργεια με άλλους παράγοντες”.

Ο κ. Μαργαρίτης Κωστίμπας περιλαμβάνει στο σκεπτικό του την προηγούμενη από την επίμαχη κούρσα συμπεριφορά του Γιώργου Καρκά, όπως προκύπτει από μαρτυρικές καταθέσεις, τις οποίες επικαλείται καταλήγοντας ότι η εταιρεία μπλοκάρισε τον αρχικό λογαριασμό του: «Κατόπιν της καταγγελίας και αφού διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε κάνει υπερβολικά πολλές αναζητήσεις οδηγών για μικρό αριθμό διαδρομών, αλλά και ότι πολλές από τις διαδρομές ήταν κυκλικές ή και με μεγάλη χρονική διάρκεια στο ίδιο τοπικό σημείο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χαμός στο Power of love: Ο Παύλος άρπαξε από τον λαιμό την Κατερίνα

Αθωώθηκε ο Αχιλλέας Μπέος για το «σκάνδαλο» «Koriopolis»