Η σπόντα follower της Μενεγάκη για τις πεθερές και η απάντηση της παρουσιάστριας

Διάλογο για τις …θανάσιμες πεθερές άνοιξε μια follower (ακόλουθος) του προσωπικού προφίλ στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη. Η χρήστης με το nickname “harismaria” έσταξε …δηλητήριο λέγοντας στην παρουσιάστρια:” Ελένη μου έχετε γιους και θα νιώσετε την απόρριψη όπως εσείς απορρίπτεται τις πεθερές”.
Ακολούθησε μια στιχομυθία με άλλον θαυμαστή της Ελένης ο οποίος της απάντησε με διάθεση να υποστηρίξει την παρουσιάστρια: “Καλά δεν παίζει αυτό στην περίπτωση της Ελένης”. Στο ίδιο πνεύμα έτερη φίλη της εκπομπής σχολίασε:” Εξαρτάται από τη πεθερά θέλεις να είσαι!! Και από το αν είσαι καμένη από πεθερά”.
Σ’εκείνο το σημείο παρενέβη η Ελένη Μενεγάκη που προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όμως με μια δόση ενόχλησης από το περιεχόμενο της διαδικτυακής “σπόντας” εις βάρος της:
“Εγώ γλυκιά μου ε τις μανούλες τις αγαπάω και είμαι κοντά τους! Εξάλλου τα τελευταία 17 χρόνια πρώτα από όλα είμαι μαμά! Αλλά όπως είπα και στην tv -που μάλλον δεν μας είδες- ο γιος που αγαπάει και σέβεται τη μάνα του τότε σίγουρα την ίδια στάση θα έχει και στη γυναίκα του!!! Και το πιστεύω απόλυτα!”

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η παρουσιάστρια, το παράπονο για τον μισθό της και τα 6 χιλιάρικα! 

Στα δικαστήρια με την πρώην του μεγαλοστέλεχος καναλιού. Η αγωνία και οι απειλές…