Νεα επίθεση του Ανανιάδη – “Με πνίγει η οργή για την πρώην σύντροφο μου”

“Πόλεμος” μέχρι εσχάτων του Άνθιμου Ανανιάδη με την πρώην σύντροφο του και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Νεφέλη Γαζή.
Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η πλευρά της Μαρίας-Νεφέλης φέρεται να υποστήριζε πως υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες στις οποίες φέρεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της να δέχονται απειλές από τον ηθοποιό.
Όσο για τις δηλώσεις περί αμφισβήτησης της πατρότητας η χορεύτρια υποστηρίζει πως η αμφισβήτηση υπάρχει από την πλευρά του Άνθιμου ενώ η ίδια είναι διατεθειμένη να κάνει εξέταση DNA εφόσον της ζητηθεί επίσημα.
Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Άνθιμος Ανανιάδης επιτίθεται στην άλλη πλευρά, την οποία θεωρεί πως σκοπίμως αποσκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου του και στον στιγματισμό της δημόσιας εικόνας του. Σας παραθέτουμε ολόκληρο το περιεχόμενο της δήλωσης του γνωστού ηθοποιού:
“Όσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείρηση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποσκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της  δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων.
Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό.
Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική”.
Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου
Άνθιμος Ανανιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η αποχώρηση της παρουσιάστρια έφερε καραμπόλες στο κανάλι. Τι συνέβη; 

Σε τεντωμένο σχοινί ο Αντ1 με το «δυνατό του χαρτί». Τα νούμερα και οι αποφάσεις