Η ανακοίνωση του Ανανιάδη μετά τα αποτελέσματα του DNA

Μέσα από την κόντρα του Άνθιμου Ανανιάδη με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γάζη προέκυψε θέμα πατρότητας για το παιδί που έφερε στον κόσμο η νεαρή κοπέλα. Έγινε τεστ DNA και ο ηθοποιός αφού είδε τα αποτελέσματα που επιβεβαίωναν ότι εκείνος είναι ο πατέρας έγραψε ένα μήνυμα στο instagram.

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιος μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν άδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid#happynameday #Timotheos».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι δίδυμες κόρες γνωστού σεναριογράφου πάλεψαν στην εντατική και…

Κολωνάκι. Αστυνομικός ξυλοκόπησε σερβιτόρα. Το ερωτικό κάλεσμα και…