Δολοφονία Τοπαλούδη. Προσπαθούν να βγάλουν “συμπαθή” τον Έλληνα δράστη αλλά…

Καμία ανοχή. Καμία δικαιολογία. Η ώρα της δικαιοσύνης είναι εδώ. Και σε αυτό τον πυλώνα της δημοκρατίας έχουμε εμπιστοσύνη απο την ημέρα που γεννιόμαστε στην Ελλάδα.

Η Δολοφονία της Ελένης “μπήκε” στην δωδεκάδα με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην Ελλάδα. Σκληρός βασανιστικός θάνατος. Και γι΄αυτη την αφαίρεση της ζωής δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχουν καλοσύνες. Άλλωστε η Ελένη δεν θα ξαναγυρίσει πίσω. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Και η αιτία; Είναι αυτά τα υο μπουμπούκια.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια προσπάθεια να βγεί συμπαθής ο Έλληνας δράστης.

Η είδηση που κυκλοφόρησε εδώ και μέρες να τελευταία αναπαράγεται απο μέρος των ΜΜΕ με βάζει σε προβληματισμό.

Τι γράφουν; Ότι με αιμορραγία στο κεφάλι διακομίστηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών στο νοσοκομείο ο 21χρονος Ροδίτης, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

«Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει» ανέφεραν σε δελτίο ειδήσεων συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα, συγγενής του νεαρού που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Γρεβενών και δεν αποδέχεται τη δολοφονία της άτυχης Ελένης, υποστήριξε ότι «ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

Δεν κατάλαβα; Μήπως ήμουν εγώ ή έσύ που με διαβάζεις τώρα, την ώρα της δολοφονίας στη Ρόδο; Στο εξοχικό; Μήπως ήμουν εγώ ή εσύ αυτός που χτύπησε την Ελένη με σίδερο απο πίσω; Μήπως ήμουν εγώ ή εσύ που διαβάζεις τώρα αυτός που πέταξε την Ελένη στα βράχια;

Η προσπάθεια κάποιων να βγάλουν συμπαθή στο κοινό τον φραγκάτο Έλληνα προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα και σε μένα προβληματισμό και λύπηση.

Αυτή η προσπάθεια είναι που προκαλεί την κοινωνία που είδε τα δυο “φουσκωτά” μπουμπούκια… να το παίζουν “κάποιοι” να απαιτούν και τώρα να πληρώνουν την αλητεία τους.

Και θα πληρώσουν ακριβά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρουσιάστρια του Alpha έριξε το insta με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον… 

Αυτό είναι το φονικό όπλο. Έτσι σκοτώθηκε ο 22χρονος χορευτής Αλέξανδρος Τσιάλτας