Δολοφονία Τοπαλούδη. Ο πατέρας της φοιτήτριας καταγγέλει την Αστυνομία. “Τους καλύπτουν…”

Σύμφωνα με πατέρα της άτυχης Φοιτήτριας, τον Γιάννης Τοπαλούδη, οι δράστες της δολοφονίας της κόρης του είχαν ξανακινηθεί με τον ίδιο τρόπο και με άλλες κοπέλες. «Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου δέκα ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευσαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης.

Μάλιστα καταγγέλλει ότι οι συμμετέχοντες στο κύκλωμα έριχναν υπνωτικά μέσα στα ποτά κοριτσιών, κατά προτίμηση φοιτητριών, άγνωστων προσώπων για την τοπική κοινωνία και στη συνέχεια τα εκβίαζαν. «Η δράση τους ήταν ανεξέλεγκτη και όλα τα σκέπαζε ένα πέπλο. Αυτό εκμευταλλεύονταν κάποια παλιοτόμαρα, που έβρισκαν αθώα κορίτσια με τον τρόπο τους. Έπρεπε να είχαν ήδη καταδικαστεί κι έτσι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Έπρεπε η ίδια η κοινωνία της Ρόδου να αποκαλύψει, να ξεσκεπάσει και να καταδικάσει τις πράξεις τους», σημειώνει ο πατέρας της Ελένης.

Υπενθυμίζεται ότι συγγενείς και φίλοι της Ελένης Τοπαλούδη έχουν καταθέσει ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού και όταν είχε πάει στην αστυνομία λίγο καιρό μετά για να το καταγγείλει, της είχαν πει ότι… ήταν αργά.

Πηγή:  Real

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Power of Love 2” . Το πρώτο μήνυμα της Ραφαέλας μετά την αποχώρηση της

Τηλεθέαση. Η Ντίνα δεν μπορεί ούτε τα βράδια. Την ξεπέρασε η επάναληψη της Μουρμούρας. Ο παράγοντας Κοκλώνης