Δολοφονία Μιχαήλ. Έπιασαν πρίν απο λίγο τρία αδέρφια. Ληστεία, συμβόλαιο, η ναρκωτικά το κίνητρο;

Στη σύλληψη τριών αδελφιών ηλικίας 28, 20 και 16 χρόνων από τη Λεμεσό προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σε σχέση με το φόνο του 44χρονου  Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας νεκρός στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.
Οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων, φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη του εγκλήματος, ενώ ο 28χρονος να παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Μιχαήλ. O ανήλικος, αν και τοποθετεί τον εαυτό του τη σκηνή, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, χωρίς βέβαια να αποκλείεται η διασύνδεση με ναρκωτικά, ενώ το ραντεβού έκλεισε ο ένας εκ των τριών αδελφών.

Υπενθυμίζεται ότι, στην κατοχή του Μιχαήλ και εντός του οχήματος του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ, ωστόσο το κινητό του τηλέφωνο δεν εντοπίστηκε στη σκηνή της δολοφονίας.

Ο Μιχαήλ πήγε ανυποψίαστος στο ραντεβού όπου δέχθηκε τα πυρά από τη θέση του οδηγού και στη συνέχεια το όχημα του κατέληξε ακυβέρνητο σε παρακείμενο χωράφι.
Οι ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας ληστείας, κλοπής κινητού τηλεφώνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποκλειστικό: Πρόταση μαμούθ ετοιμάζει ο Κυριακού στον Τούρκο Καναλάρχη

«Baby shower» για πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» (Φωτός)