Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 έκανε λόγο για “σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας” (Βίντεο)

Η ΕΡΤ κίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να τεθεί ενώπιον του πειθαρχικού ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 μετά την αναφορά του σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ «η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ’ ουδενί λόγω δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΕΡΤ».

«Η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν» προσθέτει το Ραδιομέγαρο. «Η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολιτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το Ιστορικό

Όλα έγιναν στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 στις 23/01/2019. Η παρουσιάστρια του δελτίου έκανε σύνδεση με τα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ. «Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ», είπε η παρουσιάστρια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μαρτυρίες φωτιά «καίνε» τα αδέλφια για το συμβόλαιο θανάτου του Μιχαήλ-Ματσωμένοι και …

“Your Face sounds Familiar”. Αυτός κέρδισε στην πρεμιέρα (Spoiler)