Γνωστή επιχειρηματίας των Σποράδων εξέδιδε την 18χρονη κόρη της για χρήματα!

Ανάστατη είναι η κοινωνία σε νησί των Βορείων Σποράδων μετά την είδηση ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία, κατά τις οποίες επιχειρηματίας φέρεται να εξέδιδε την 18χρονη κόρη της για χρήματα! Χθες η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί το αληθές της καταγγελίας.
Πρόκειται για επώνυμη, αλλά και ανώνυμη καταγγελία, που έγιναν λίγο πριν τις γιορτές σε αστυνομικό τμήμα νησιού, ότι μια γυναίκα, εκδίδει έναντι αμοιβής την περίπου 18χρονη κόρη της, τους τελευταίους μήνες.
Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σκοπός είναι διαπιστωθεί εάν ευσταθούν αρχικά οι καταγγελίες που έγιναν και αν όντως η μητέρα εκδίδει την κόρη της!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι περίπου 18 χρονών και κατοικεί μαζί με τους γονείς της σε νησί των Βορείων Σποράδων. Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, ενδεχομένως αγνοώντας τι γίνεται.
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για τη μητέρα του κοριτσιού.
Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η Εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της μητέρας ποινική δίωξη.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“My Style Rocks”. Εκτός ορίων η Παπαδέλλη. Γιατί κοιμήθηκε στο πλατό

Ζευγάρι της σόουμπιζ κάνει τα «ίσια ανάποδα» στο γυμναστήριο. Δείτε το…