Γιατί άφησαν ελεύθερο τον Μαυρίκο οι απαγωγείς του; Όλη η αλήθεια

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου. Τον 51χρονο είχαν απαγάγει άγνωστοι έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά στις 27/12/2018. Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες πρώτα επέστρεψε σπίτι του. Ο Νίκος Μαυρίκος, επικοινώνησε με τις αρχές και τους είπε ότι τον άφησαν ελεύθερο. Στο σπίτι του μπήγε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που έχει στην δικαιοδοσία του και τις απαγωγές και αφού πήραν τα πρώτα δείγματα τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ. Εκεί, αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Γιατί όμως άφησαν τον Μαυρίκο ελεύθερο; Σύμφωνα με τις πρώτες-ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος μιας και υποσχέθηκε στους απαγωγείς του να “κλείσει” την εκρεμμότητα που είχε μαζί τους.

Καταλυτική ήταν και η πίεση απο τα ΜΜΕ. Απο την πρώτη στιγμή η απαγωγή του έγινε πρωτοσέλιδο με αποτέλεσμα να “χαλάσει” τον σχεδιασμό των δραστών.

Πάντως οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για εκρεμμότητα επιχειρηματικής φύσεως και όχι προσωπική.

Γι΄αυτό και τον άφησαν. Άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις για να καλύψεις μια εκρεμμότητα πρέπει να είσαι ενεργός και το σημαντικότερο… ΖΩΝΤΑΝΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Για πρώτη φορά ο γιός της Λαγούδη: “Δεν είμαι καλά. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω”.

Ανατριχίλα. Ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας ο Αφγανός και η σιδερόβεργα