Βόμβα. Μπαίνει οικονομικός Εισαγγελέας στην υπόθεση Ριχάρδου. Τα ενέχυρα οι αγωγές και οι πράξεις

Ότι αποφυλακίστηκε ο Ριχάρδος αλλά με εγγύηση κάτι σημαίνει. Και ίσως να σημαίνει τελικά πολλά περισσότερα απ’ όσα μέχρι σήμερα έχουμε μάθει για την υπόθεση του Ενεχυροδανειστή. Γιατί αν ήταν 100% καθαρός θα έβγαινε όπως βγήκαν οι περισσότεροι, που αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς εγγυήσεις και περιοριστικούς όρους.

Πληροφορούμαι πώς η έρευνα συνεχίζεται απο τις διωκτικές αρχές και αναμένεται να πορευτεί μέχρι τέλους. Κλιμάκιο της οικονομικής Αστυνομίας παρουσία Εισαγγελέα ελέγχει όλες τις συναλλαγές του Ριχάρδου μιας και οι καταγγελίες των πελατών του είναι πολλές.

Κάποιες αφορούν σε ενέχυρα-τα οποία δεν βρήκαν ποτέ όταν επέστρεψαν στα μαγαζιά του- και κάποιες στις δηλώσεις-κατα την παράδοση των κοσμημάτων- που τους έβαζε να υπογράφουν ο ενεχυροδανειστής.

Δηλώσεις-φειγβολάν στις οποίες είχε εμπλοκή και συμβολαιογράφος που όλως τυχαίως δεν ήταν ποτέ παρών στις πράξεις.

Απο την άλλη μεριά το φιάσκο με την υπόθεση Λαθρεμπορίου στην Τουρκία έχει “πορώσει” τα μέλη των διωκτικών αρχών που δεν μπορούν να αποδεχτούν “τη ρετσινιά του αποτυχημένου”.

Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που δεν κινήθηκε εναντίον τους ο Ριχάρδος.

Ωστόσο οι άντρες της οικονομικής αστυνομίας ψάχνουν. Και ψάχνουν απο παλιά.

Και δεν αναφέρομαι στις αγωγές που εκρεμμούν απο πελάτες του Ενεχυροδανειστή, αλλά στον τρόπο που διαχειριζόταν ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα ενέχυρα.

Λέτε τελικά ο Τσίπρας να γνώριζε καλά τι έλεγε τότε στη Βουλή; Μένει να το δούμε…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Ο «καυτός» Μουτσινάς εκθέτει τον Καλημέρη

Δεν «τραβάει» το σχήμα Αδαμαντίδη – Κοκκίνου. Φινάλε μέσα στο Γενάρη;