Αποκλειστικό “Survivor 3”: Το ρίσκο… ο έρωτας και η συνύπαρξη Ατζούν – Τανιμανίδη

Θα είναι ένα ξεχωριστό Survivor σας το έγραψα από την αρχή. Μόνο και μόνο οι ομάδες θα είναι Ελλαδα και Τουρκία αποτελεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Βέβαια υπάρχει και ένα ρίσκο καθώς δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι τηλεθεατές ενδιαφέρονται για τα όσα θα γίνονται στην παραλία των Τούρκων.

Καλά με τα αγωνίσματα, εκεί θα υπάρχει η ένταση και το πάθος να κερδίζουμε ως Έλληνες.

Όμως θα ενδιαφέρουν οι Τούρκικοι διάλογοι; Άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε και δεν θα τους μάθουμε αφού δεν πρόκειται όσο και να εκτεθούν να κάμουν κάτι στην Ελλάδα.

Το κοινό θα έχει περιέργεια ή θα βαρεθεί; Για το λόγο αυτό ο Τούρκος παραγωγός είναι προετοιμασμένος.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  θα δημιουργήσει αρκετές εξωαγωνιστικές κόντρες ανάμεσα στις δυο ομάδες ώστε να πέφτει αρκετό «θάψιμο» όταν θα είναι στις παραλίες τους για να έχει το κοινό να βλέπει κάτι… επίσης – σημειώστε αυτό που σας γράφω τώρα- θα δούμε και έρωτα που θα δημιουργηθεί από μέλη των δυο ομάδων.

Εκεί να δείτε ενδιαφέρον.  Τέλος για πρώτη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης θα συμπαρουσιάσει μαζί με τον Ατζούν αφού στο συμβούλιο όπου θα βρίσκονται οι παίκτες και των δυο ομάδων θα υπάρχουν και οι δυο παρουσιαστές. Και είναι η πρώτη συνύπαρξη τους μετά το περσινό “κρύωμα” και τις παράλογες απαιτήσεις του Πόντιου που πάγωσαν απο τον Τούρκο.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θυμάστε την Μαρία Λόη; Δείτε τι κάνει σήμερα στην Αμερική (Εικόνες)

Spoiler. “Power Of Love 2”. Αυτός κερδίζει την ασυλία στο 4ο Gala