Αποκλειστικό. Τι πραγματικά συμβαίνει με τα συμβόλαια Ευαγγελάτου-Καμπουράκη στον Σκαϊ.

«Αποκλειστικό» χθεσινό ρεπορτάζ ανέφερε πως στον «αέρα» βρίσκονται τα συμβόλαια Καμπουράκη, Ευαγγελάτου και του διευθυντή του υπό δημιουργία νέου καναλιού του Σκάϊ Νίκου Στραβελάκη καθώς αποφασίστηκε το 24ώρο ειδησεογραφικό κανάλι, το ελληνικό CNN  να μην προχωρήσει.

 

Το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» μπάζει από παντού. Κατ’ αρχήν συνεχίζονται οι συζητήσεις του ιδιοκτήτη του Σκάϊ με ιδιοκτήτη περιφερειακού καναλιού για την εξαγορά της συχνότητας. Μπορεί το επιχειρηματικό πλάνο να προχωρήσει άμεσα, μπορεί και να καθυστερήσει ακόμη και κάποιους μήνες.

 

Ανεξάρτητα όμως με αυτό τα τρία συγκεκριμένα άτομα που έχουν ήδη υπογράψει θα αξιοποιηθούν στον Σκάϊ είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο.

Άλλωστε για τον Νίκο Ευαγγελάτο σας έγραψα αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες.

Όσον αφορά στο καινούργιο κανάλι πράγματι υπάρχουν δυσκολίες όμως δεν υπάρχει καμία απόφαση προς το παρόν να ματαιωθεί η δημιουργία του.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Ο Σκαϊ έκοψε τη Σταμάτη και βρήκε αντίδοτο στη Γερμανού

Το νέο εξτραδάκι-μποναμάς της Τάμτα στη Λάρισα (Βίντεο-Φωτο)